Lumini - shopping centar

Božićni blagdani u centru Lumini

Prosinac u Trgovački centar Lumini donosi brojne aktivnosti, događaje i popuste, a sve počinje već 01. prosinca Lumini božićnim foto natječajem!

U centar Lumini stiže i Sv. Nikola koji će se 06. i 08. prosinca družiti s djecom i fotografirati, a slikanje i druženje vikendima nakon 15. prosinca preuzima Djed Božićnjak.

Subotu, 08. prosinca svakako rezervirajte za Varaždin Dance, cjelodnevno plesno natjecanje na kojem će svoje plesne vještine pokazati brojna djeca i mladi.

Blagdanski program se nastavlja posebnim pogodnostima u sklopu Obiteljske Lumini srijede 12. prosinca i akcijama povodom Dana za kuću i stan, 15. prosinca. Istog dana u centru Lumini počinje veliki Božićni sajam koji već tradicionalno okuplja brojne proizvođače i izlagače s posebnom božićnom ponudom.

U božićnom programu centra Lumini sudjeluje i igraonica Twister koja 01. prosinca sprema Tulum Svetog Nikole, a 22. prosinca poseban Božićni Party. U Twisteru najmlađi mogu otpratiti staru godinu i to u sklopu Novogodišnje zabave koja će se održati 31. prosinca točno u podne.

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste na vrijeme saznali trenutne popuste, novosti i događanja.