Lumini - shopping centar

Mali i veliki plesači pokazali svoje plesno umijeće

Trgovački centar Lumini protekle je subote ugostio brojne velike i male plesače koji su u sklopu Varaždin Dance Open natjecanja pokazali svoje plesno umijeće.

Pred svojim roditeljima i brojnim posjetiteljima centra Lumini, čak 260 plesača i plesačica iz raznih klubova iz cijele regije plesalo je od 9 do 17 sati, te za svoj trud osvojilo brojne medalje i pehare u kategorijama ciciban, mini, djeca, juniori i seniori u svim stilovima plesova.

Na natjecanju su sudjelovali Plesno manekenski studio Lena iz Varaždina, Plesni studio Crazy Hill Ludbreg iz Ludbrega, Plesna skupina Sweet Beat iz Koprivnice, Zemlja sreće iz Varaždina, Plesni studio Jump iz Koprivnice te Scorpio Dance Team iz Zagreba.

Najbolje od najboljih su bile seniorke iz hip-hop grupe Mega Star, članice Plesno manekenskog studija Lena, dok je drugo mjesto osvojila skupina Divas Stars, iz istog plesnog studija. Treće mjesto pripalo je koprivničkom Plesnom studiju Jump.

Kao točka s najboljom kostimografijom cijelog natjecanja proglašena je skupina Princess Star.

Tijekom natjecanja održao se i battle, odnosno sučeljavanje plesača koji su improvizirano plesali jedan nasuprot drugome na pjesmu po odabiru žirija. Na battle se prijavilo 75 plesača svih disciplina, a natjecali su se grupno i pojedinačno. Svi sudionici su uz pljesak publike, osvojili i medalje.

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste na vrijeme saznali trenutne popuste, novosti i događanja.