Lumini - shopping centar

Odlična zabava, glazba, ples i slatke torte oduševili brojne posjetitelje

Ples, glazba, slatki plesači i odlične šale voditelja programa Jana Kerekeša okupile su ove subote mnoštvo posjetitelja na prvom danu proslave velikog 5. rođendana Trgovačkog centra Lumini.

Proslava je startala u prijepodnevnim satima kada su centrom zavladali Lavići, Štrumfovi i vile iz Plesnog kluba Plan B, dok su poslijepodnevni program preuzele Princeze, Šećeri i plesačice iz Plesnog studija Vindi te odlične Varaždinske mažoretkinje. Svi zajedno zagrijali su publiku koja je nakon podjele čak dvije Lumini torte više od sat vremena pjevala s veselom Frankom Batelić i njenim bendom.

Brojni posjetitelji i posjetiteljice plesali su i u glas pjevali velike Frankine hitove, ali i poznate obrade svima dobro znanih pjesama. Nakon koncerta Franka je strpljivo pozirala sa svojim obožavateljima kako bi svi dobili fotku za pamćenje.

Mnoge trenutke za pamćenje zabilježilo je i Lumini foto ogledalo, ali i Lumini hostese koje su svim posjetiteljima dijelile novo izdanje Lumini magazina s posebnim rođendanskim kuponima, Lumini vrećice i balone.

Nedjeljni program proslave počinje nešto prije 18 sati dodjelom donacije Udruzi Nova budućnost i izvlačenjem pobjednika velike nagradne igre. Igrati možete još danas do 17 sati tako da ostvarite kupnju u vrijednosti od 200 kn u centru Lumini, popunite kupon svojim podacima i osvojite vrijedne nagrade. Ispunjen kupon (koji dobijete na mjestu kupovine u centru Lumini) je potrebno, uz predočenje računa, ovjeriti na info pultu i ubaciti u nagradni bubanj. U igri mogu sudjelovati svi posjetitelji, a detaljnija pravila pronađite ovdje.

Voditelj programa je ponovno Jan Kerekeš koji će nakon izvlačenja nagrade odigrati i svoju ulogu u odličnoj komediji „Pokopaj me nježno“.

Vidimo se u centru Lumini.

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste na vrijeme saznali trenutne popuste, novosti i događanja.