Lumini - shopping centar

Rebuy Stars otvorio svoja vrata

Vrata Trgovačkog centra Lumini ostaju otvorena 0-24 sata, svih 365 dana u godini. Naime, s radom je počeo Rebuy Stars automat club, koji je na 1.800 metara kvadratnih prvi kat centra Lumini pretvorio u – pravi Las Vegas!

Posjetite Rebuy Stars automat club i otkrijte igrača u sebi. Očekujte vrhunsku opremu i otmjenu atmosferu, profesionalno osoblje, odličnu zabavu i još mnogo toga!

Rebuy je za vas pripremio vrijedne nagradne igre, besplatnu hranu i piće za igrače te pušački dio prostora. Uz sve navedeno, tu je i besplatan parking ispred centra Lumini i novopostavljeni panoramski lift smješten pored ulaza u Cinestar, koji će vas dovesti direktno u automat klub.

Las Vegas ne čine samo igre na sreću nego i zabava, a Rebuy Stars to za vas organizira u najljepšem prostoru koji možete zamisliti – u Rebuy Stars Cabaretu! Otvorenje Cabareta će još malo pričekati, pa tako odličan program i nastupe najboljih glazbenih izvođača, stand up večeri, Ladies Night-ove te berlinske ljepotice i pravi Burlesque Show, možete očekivati već u lipnju ove godine!

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste na vrijeme saznali trenutne popuste, novosti i događanja.