Lumini - shopping centar

Brijači iz Gospona Fulira i besplatno brijanje u centru Lumini

Trgovački centar Lumini i ove godine podržava globalnu kampanju „Movember“ sudjelujući u stvaranju pozitivne promjene i podižući svijest o jednoj zaista važnoj stvari –zdravlju muškaraca. Kako bi dale svoj doprinos podizanju svijesti o raku prostate i testisa, trgovine u centru Lumini spremaju brojna iznenađenja za svoje kupce te pozivaju sve muškarce da podrže ovaj pokret, puste brkove te se usput, u periodu od 11. do 24. studenog, počaste brojnim pogodnostima, poklonima i popustima.

Kako bi kraj mjeseca dočekali uređeni, mirišljavi i trendy, centar Lumini sprema dodatno iznenađenje – gostovanje profesionalnih brijača iz zagrebačke brijačnice Gospon Fulir, koji će 23. studenog sasvim besplatno uređivati brkove i brade posjetitelja!

Iskusni brijači iz Gospona Fulira zaista znaju svoj posao i uvijek su u korak sa svjetskim trendovima, a kako ističu misija im je oživjeti duh starih brijačnica i vratiti kulturu redovitog uređivanja i njege gospode kao što je to nekad bilo.

Stoga pustite svoje brade i brkove da slobodno rastu, u periodu od 11. do 24. studenog posjetite trgovine centra Lumini i iskoristite odlične pogodnosti, a 23. studenog od 15 sati predajte se u ruke profesionalnih brijača i postanite pravi gospodin!

 

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama