Lumini - shopping centar

Božićni blagdani u centru Lumini

Božićni blagdani u Trgovačkom centru Lumini su počeli! Pripremili smo brojne besplatne božićne aktivnosti, događaje i popuste, a tu je i veliki „Lumini FOTO Božić“ natječaj u kojem mogu sudjelovati svi posjetitelji i osvojiti odlične nagrade!

Vrijedni poklon bonovi, posebni popusti, poklon paketi, knjige za cijelu obitelj, kozmetika, topli pokrivač i butelje finog vina, samo su dio nagradnog fonda koji su pripremile naše trgovine, a koje mogu biti vaše ako dođete u Lumini, poslikate se na božićnoj klupici smještenoj pored velike božićne jelke u atriju i objavite fotografiju na Facebook stranici Trgovačkog centra Lumini, pod objavu o foto natječaju.

Natječaj traje od 01. do 24. prosinca, a sretni dobitnici bit će nagrađeni svaki ponedjeljak nakon adventske nedjelje i na sam Badnjak.

Uz sudjelovanje u foto natječaj ne propustite i druženje sa Svetim Nikolom 06. prosinca od 16 do 19 sati i 07. prosinca od 10 do 13 sati. Poseban doček za Svetog Nikolu priprema i igraonica Twister u petak od 18 sati, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Prosinac nam donosi i posebne pogodnosti u sklopu božićne Obiteljske Lumini srijede 11. prosinca, druženje s Djedom Božićnjakom vikendima od 14. prosinca, tradicionalan Božićni sajam s posebnom božićnom ponudom od 14. do 24. prosinca i zanimljivu radionicu Poštanski ured Djeda Božićnjaka 21. prosinca od 16 sati u atriju centra. Napišite svoje želje u pismu i pošaljite ih Djedici, a božićne poklone pronađite na tradicionalnom Božićnom sajmu i u brojnim trgovinama.

U božićnom programu sudjeluje i igraonica Twister koja 21. prosinca priprema Božićni tulum te Mini doček nove godine u podne 31. prosinca.

 

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama