Lumini - shopping centar

Pripremite djecu za bezbrižnu ljetnu igru uz ove odlične komade

(Foto: Pexels)

Stigle su nesnosne vrućine i dok se mi odrasli možda lakše borimo s njima, našim djevojčicama i dječacima još uvijek treba malo naše pomoći. Iako cijenimo klimu, ponekad ne možemo biti u rashlađenim prostorijama cijele dane. Djeci treba igra, šetnja, kupanje, vožnja romobila i nezaobilazno voće koje nas svako ljeto hladi – lubenica.

Sigurno ste već zamijenili svoje proljetne komade, koji su ipak malo deblji i dugih rukava, za lanene hlače, prozračne haljine i košulje kratkih rukava. Ali što s klincima? Kako oni svaku sezonu trebaju novu obuću i odjeću – jer ipak oni još uvijek rastu – vjerojatno se morate ‘baciti’ na ljetni shopping.

U centru Lumini su početkom mjeseca krenula ljetna sniženja, a mi smo za vas izdvojili dvije kombinacije za dječake i djevojčice u kojima će ljetna igrati postati bezbrižna. Kako bi vaša djeca mogla provoditi što više vremena vani, prikladna odjeća je imperativ.

Zato su tu preslatke majice kratkih rukava s popularnim animiranim likovima, kao i lagane kratke traperice kako bi osim udobnosti, izgledali stylish. Tu su i otvorene sandale u kojima im neće biti vruće, ali će stopala i zglobovi biti zaštićeni dok se voze romobilom do najdražeg parkića ili trče po plaži.

U našim trgovinama čekaju vas još brojni cool komadi kako bi ovo dugo toplo ljeto prošlo u smijehu i igri.

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama