Lumini - shopping centar

Covid sticker

Povratak u vrtić i školu s Cicibanom

Ljeto i vrućine polako se približavaju kraju, što znači da je došlo vrijeme priprema za povratak u vrtić ili školu. Kako bi vaši najmlađi na vrijeme bili spremni, a vi kupovinu odradili bez stresa, u Ciciban trgovinu stigla je nova kolekcija dječje obuće!

 

 

Jesenska kolekcija obuće u Cicibanu inspirirana je svjetskim trendovima u obući te prati modu odraslih, a ukrasima i veselim dezenima ipak je prilagođena djeci. Cipele za djevojčice ukrašene su neizostavnim animal print uzorcima i veselim detaljima od glittera ili cirkonima. Uopće nema sumnje da će svaka malena ljubiteljica mode uživati u carstvu novih zanimljivih cipelica u Cicibanu.

 

Modeli za dječake svaki će outfit učiniti više cool. Maskirni dezeni, zanimljive kombinacije boja te našiveni detalji u geometerijskim oblicima cipele čine još zanimljivijima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Za početak vrtića i škole, svakom su djetetu neizostavne kvalitetne papuče. Ciciban papuče izrađene su od prirodnih materijala (100% pamuk) te su udobne i prozračne kako bi dječica u njima mogla provoditi cijele dane bez osjećaja umornih nogu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ciciban obuća izrađena je od najmekše prirodne kože obrađene na ekološki način te ima anatomski oblik koji malenim stopalima omogućuje udobnost i mogućnost prirodnog razvoja. Požurite u Ciciban i spremno i veselo dočekajte prvi dan školske ili vrtićke godine.

 

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama