Lumini - shopping centar

Covid sticker

Surfanje na novom pametnom telefonu za kraj ljeta uz Hrvatski Telekom

(Foto: Unsplash)

Da, rujan nam je došao i čim krenu pripreme za povratak  u školu, svi se možemo složiti da je kraj ljeta iza ugla. Koliko god još uživali u sve kraćim zalascima sunca, jedno je jasno: sa starim mobilnim telefonom nećemo uloviti taj ‘wow’ trenutak.

Sigurno ste se ovih dana našli u mislima da je vrijeme za poći doma jer je ipak već 22 sata i onda shvatili da je tek 20. .. Ako ste se i u jednom trenutku tako osjećali, zamislite kako je tek klincima koji tek isprobavaju chiaroscuro , izlaske, zalaske i ona predvečerja koje ne utječu na njihov astigmatizam….

Upravo zbog toga (i mnogih drugih stvari) HT je odlučio ponuditi svima, i starijima i mladima, pametne telefone po povoljnim cijenama kako bi svi zadovoljni dočekali kraj ljeta. I sve to uz super opcije surfanja internetom!

Ako još niste sigurni, dođite u Lumini i provjerite što vas sve čeka za što lakši povratak u školske klupe –  a i one poslovne. Jer, na kraju dana – svi smo mi djeca željna novih tehnologija i znanja, a tako i treba biti.

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama