Lumini - shopping centar

Covid sticker

Vrijeme je za jesenski shopping: Top 5 modela za nju, njega i najmlađe

Uvijek je bolje uložiti u nekoliko kvalitetnih komada, nego nakupovati hrpu onoga što vam zapravo i ne treba, a samo će zauzimati mjesto u ormaru.

Bezvremenske modne komade uvijek ćete moći ‘isfurati’ jer se mogu kombinirati u svim outfitima. To zna i blogerica Ana Bacinger koja je u Trgovačkom centru Lumini izabrala top pet jesenskih komada za nju, njega i mališane.

TOP 5 JESENSKIH ULOVA ZA NJU

Bez kvalitetnog kaputa ne možemo zamisliti jesen, a ako upotpunite look gležnjačama koje se ove godine na velika vrata vraćaju na modnu scenu, sigurno nećete pogriješiti. Midi haljina zanimljivog uzorka s puf rukavima, ispod nje kvalitetan grudnjak i ‘špric’ parfema i voila – spremni ste za sve što vam je dan pripremio.

TOP 5 JESENSKIH ULOVA ZA NJEGA

Karirani sako i košulja s cvjetnim uzorkom pokazat će koliko imate smisla za modu, a hlače jednostavnog kroja samo će naglasiti vaš styling. Moderne tenisice zaokružit će cijeli look, a malo omiljenog parfema savršen je završni touch.

TOP 5 JESENSKIH ULOVA ZA KLINCE

Kako bi se djeca mogla nesmetano igrati, parka koja štiti od kiše i hladnoće pravi je izbor. Mogu se nositi cijele sezone, a super izgledaju u kombinaciji s tenisicama i puloverom s cool printom.  Za zaštitu osjetljive dječje kože od vjetra, tu je bogata krema, a za odvajanje od mobitela – gitara.

Sve ove komade možete pronaći u Trgovačkom centru Lumini, a detaljan Anin izbor pogledajte na LINKU.

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama