Lumini - shopping centar

Covid sticker

4 adidas tenisica koje možete isfurati u svim prigodama

Bilo uz party haljinu ili trenirku, ovi modeli zaokružit će vaš look

Tenisice već dugo nisu obuća koju nosimo samo za šetnje i teretanu. Već neko vrijeme one vladaju street styleom, ali i visokom modom i često su viđene gošće na modnim pistama.

Kako ovu novu godinu nećemo dočekati okruženi prijateljima, ali i nepoznatim ljudima koji nam mogu postati prijatelji, pravo je vrijeme za spajanje elegancije s udobnošću.

Zato smo izdvojili naše adidas favorite koji se mogu kombinirati s trenirkom, trapericama, minicama, ali i party haljinom i dalje izgledati stylish.  Bilo da ih želiš isfurati do prve trgovine ili na posao, ovi modeli odličan su izbor za sve prigode.

Bijela je uvijek ‘in’

Bijele tenisice lako se kombiniraju i s haljinama i s trapericama, i dobar su izbor bilo ljeto ili zima. adidas Sambarose sad su snižene s 749,90 na 524,93 kn.

Lagana platforma

Platforme su savršen način za nadogradnju bilo koje obuće. Daju vam visinu bez nestabilnosti tipične visoke pete, a i super izgledaju. adidas Superstar sada su snižene s 849,90 na 594,93 kn.

Retro stil

Ova godina je vratila mnoge retro trendove, ali s modernim twistom. Jedan od njih su i tenisice koje smo nosili 80-ih i 90-ih. Izgledaju sportski, ali opet elegantno, a jedne upravo takve, adidas SL Andridge, su trenutno snižene s 749,90 na 524,93 kn.

Moda sreće sportski klasik

Idealni modeli za sportske aktivnosti (ako treba), ali i za modni odabir su upravo adidas Continental 80. Osim što ih možete ‘upogoniti’ za duge šetnje i penjanje brdima i planinama, super će poslužiti i za svakodnevne životne situacije – a i za kućni party. Trenutno su snižene s 749,90 na 449,94 kn.

Pratite nas kako biste na vrijeme saznali o najnovijim popustima i novostima.