Lumini - shopping centar

Covid sticker

Nakit je uvijek dobra ideja

Božić je savršeno vrijeme za darivanje lijepog komada nakita koji će trajati godinama i uvijek podsjećati posebnu osobu u vašem životu koliko vam znači

Uvijek se vrijedi potruditi i pronaći baš taj savršeni poklon za najdraže osobe u vašem životu. Umjesto dara koji će zaboraviti za godinu dana, nakit će se pamtiti godinama.

Od srebra i zlata do naušnica, prstenja ili ogrlica,  toliko je nevjerojatnih komada nakita koji će oduševiti svaku ženu – kćer, suprugu, sestru, majku, baku, prijateljicu, dragu kolegicu –  ali i muškarce u vašem životu.

Pri odabiru nakita za voljenu osobu, uzmite u obzir njihov osobni stil. Vidite li ih često sa šarenom ogrlicom ili parom visećih naušnica? Vole li više narukvice ili privjeske? Odaberite nešto jedinstveno, kako bi se osjećali posebno.

Zato smo za vas izdvojili super komade iz Dominik zlatarnice i srebrnarnice koji će postati uspomena koju ćete oboje vječno pamtiti.

Ali nemojte zaboraviti ni na sebe. Tko od nas ne želi lijepu narukvicu ili ogrlicu. Nakit od ružičastog zlata, slojevite ogrlice, prstenovi koji se mogu ‘slagati’, ogrlice s privjescima koji nose poruku – svima nam treba bar jedan komad koji ćemo brižno čuvati i uvijek se osjećati bolje kad ga stavimo.

Nakit je način na koji možemo izraziti svoju osobnost, stil i odličan je modni dodatak svakom outfitu. Pogledajte što smo izvojili za vas i pronađite svog favorita.

*Napomena: U tijeku su popusti koji vrijede do kraja godine! Navedene cijene su redovne cijene. Na navedene cijene obračunavaju se sljedeći popusti: srebrni nakit: -30% za iznose do 300 kn, -40% za iznose od 300 kn do 1.000 kn i  -50% za iznose iznad 1.000 kn. Zlatni nakit:  -15% gotovinsko plaćanje i -10% kartično plaćanje .


Končane narukvice s medaljonom, srebro s ružičastom pozlatom – 306 kn


Ogrlice ‘Medallion’ kolekcija, srebro s ružičastom pozlatom – 414 kn


Naušnice, srebro s pozlatom –  798 kn


Zlatni prsten – 3.800 kn


Narukvice srebro s ružičastom pozlatom, kolekcija ‘Wish & Love’ – 583 kn


Ogrlica i narukvica srebro s ružičastom pozlatom, ‘Medallion’ kolekcija, ogrlica – 414 kn i narukvica – 280 kn

Pratite nas kako biste na vrijeme saznali o najnovijim popustima i novostima.