Lumini - shopping centar

Covid sticker

Sigurniji shopping sada je prioritet

(Foto: Pexels)

Kako bismo osigurali uvjete za sigurniji shopping našim posjetiteljima, svi zajedno se moramo prilagoditi ‘novom normalnom’

Od pojave koronavirusa, možemo reći da se naša svakodnevnica promijenila i da smo morali uvesti nužne promjene u našu rutinu. Dolaskom ‘novog normalnog’, došla su i nova pravila kako bismo smanjili širenje COVID-19.

Kako borba protiv pandemije traje i dalje, važno je da se, sada više nego ikad prije, pridržavamo preporučenih mjera.

Trgovački centar Lumini poduzima sve  potrebne mjere  i prevencije kako bi kupnja bila što sigurnija.

Provode se pojačane higijenske i sanitarne mjere, dezinfekcije blagajni  i samih trgovina te svi zaposlenici nose zaštitne maske i rukavice. Ovom prilikom molimo sve vas, naše vjerne posjetitelje, da se pridržavate istih mjera.

Što smo poduzeli?

Trgovačkom centru Lumini dodijeljen je certifikat Covid – 19 Compliant, što znači da radimo u skladu s međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije. Poduzeli smo sve potrebne mjere za sigurno funkcioniranje centra u vrijeme pandemije.

Nastavno na Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, privremeno radno vrijeme centra je promijenjeno.

Osigurali smo sredstva za dezinfekciju ruku, obvezno je nošenje zaštitnih maski te pridržavanja distance.  Prisjetite se i savjeta za sigurniju kupnju.

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

I ne zaboraviti: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Follow us to find out about the latest discounts and news in time.