Lumini - shopping centar

Covid sticker

Ana Bacinger ‘upecala’ je stylish komade sa sniženja

Ana je izdvojila svoje favorite sa zimskih sniženja

Svi znamo za izreku ‘dress to impress’. A kako to postići po zimi, kad su dani hladni i najradije bi hodali samo u skijaškim jaknama i bucama? Stvar je vrlo jednostavna: odaberite odjeću koja vam dobro stoji, u kojoj se osjećate kao milijun dolara i koja dobro izgleda.

Ne tako davno, traperice nisu smatrane chic komadom, ali vremena su se promijenila i sad su postale zvijezde modernih outfita. Ako dodate malo umjetnog krzna i čizme na petu, dobili ste stylish zimski look.

Modna blogerica i stilistica Ana Bacinger izabrala je upravo takve komade na zimskom sniženju.

Osim crnih skinny traperica koje možete isfurati u svim prigodama, izdvojila je sivu majicu s gepardom. Životinjski print i motivi i dalje su jako popularni i s njima zasigurno nećete pogriješiti.

Cijeli look je zaokružila prekrasnom bundom koju ne možemo prestati gledati, a i koja će vas sigurno grijati po zimi. Ona je ‘it’ komad koji bi svatko od nas trebao imati u svom ormaru jer se može iskombinirati na sve, a i podići će cijeli izgled.

Čizme do gležnja na blok petu su udobne i u njima ćete moći prehodati cijeli grad. Primjer su kako udobno itekako može dobro izgledati! Završni touch cijelom looku daje trendi kapa.

 

KUPI ANIN LOOK:

Ana Bacinger

BUNDA: Orsay, snižena s 649,90 kuna na 290,00 kuna
MAJICA: Sinsay, snižena s 39,90 na 29,90 kuna
KAPA: H&M, sniženo s 69,90 na 50,00 kuna
TRAPERICE: s.Oliver, sniženo s 399,00 na 199,50 kuna
ČIZME: Deichmann, sniženo s 339,00 na 169,00 kuna 

Ovo je samo mali dio ponude Trgovačkog centra Lumini pa nas obavezno posjetite i pronađite nešto ze sebe na našem sezonskom zimskom sniženju po super cijenama! 

I ne zaboravite, ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Vidimo se u centru Lumini!

*Trgovine u centru Lumini zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar shopping centra Lumini zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Pratite nas kako biste na vrijeme saznali o najnovijim popustima i novostima.