Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Mjesec ljubavi donosi Valentinovo nagradni natječaj


(Foto: Unsplash)

‘Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tijela’ – Aristotel

Amor, mali anđeo koji nosi zlatni luk i strijele, jedan je od najpoznatijih simbola Dana zaljubljenih. Njegova slika, ili ponekad srce probodeno jednom od njegovih strijela, česti su simbol zaljubljenosti i ljubavi. Legenda kaže da se oni koje Amor pogodi svojom strijelom odmah zaljube…

Ako si jedna od sretnica ili jedan od sretnika koji u svom životu ima posebnu osobu kojoj je poklonila/o srce, onda znaš da je 14. veljače jako blizu i da je vrijeme za razmišljanje o darovima za voljenu osobu.

Buket cvijeća, bombonijera i poljubac bit će dovoljni da proslavite Dan zaljubljenih, a dok tražite još neku sitnicu kojom bi jedno drugo razveselili, možete sudjelovati i u Facebook nagradnom natječaju ‘Valentinovo u centru Lumini donosi shopping’!

 

Od 1. do 14. veljače potražite mjesto za ljubav, pofotkajte se s voljenom osobom i objavite tu fotku u komentar ispod objave natječaja uz #mjestozaljubav i možda baš vi osvojite jedan od 10 poklon bonova od 300 kuna!

Zaputite se u potragu jer u svakom hodniku centra se nalazi jedno. Obratite pažnju na pod kako bi ih lakše uočili 😊

 

 

 

 

 

Poklon bonove možete iskoristiti jednokratno u jednoj od trgovina: Watch center, C&A, Top Shop, Müller, Buzz, Sport Vision, adidas, Mobia, Tom Tailor, Ciciban, Benetton, dm, Europa 92 ili s.Oliver.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.