Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Igrajte se s nama: Za 7. rođendan darujemo vrijedne nagrade!

(Foto: Valamar)

Od 16. travnja do 16. svibnja traje nagradna igra u kojoj možete osvojiti vrijedne darove za cijelu obitelj, a glavna nagrada je boravak u Valamar Parentino Hotelu u Poreču

Prošla je već godina dana i došao nam je 7. rođendan! Kako bismo svima vama, našim vjernim posjetiteljima zahvalili na godinama podrške, organizirali smo nagradnu igru.

Osim Lumini shopping festa, koji traje od 16. do 18. travnja, u kojem vas čekaju brojne rođendanske pogodnosti i popusti u trgovinama svjetski priznatih brendova, odlučili smo produžiti rođendansko slavlje.

Od 16. travnja do 16. svibnja možete sudjelovati u našoj nagradnoj igri ‘Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’.  Svima nam treba odmor od ove neobične godine pa je glavna nagrada 7-dnevni boravak u Valamar Parentino Hotelu u Poreču za četveročlanu obitelj s polupansionom.*sve detalje provjerite na dnu stranice

Ostale nagrade su: 7x električni romobil Segway Ninebot KickScooter ES1, 7x shopping bon za kupovinu u odabranim dućanima LUMINI centra u vrijednosti od 1.000,00 kuna svaki (iskoristiv jednokratno u jednoj od trgovina koje sudjeluju u nagradnoj igri, a objavljeni su na web stranici www. lumini.hr), 7x proslava rođendana za do 15 djece u Twister igraonici (medium paket proslave sukladno Općim uvjetima Twister igraonice).

 

Kako možete sudjelovati? Potrošite minimalno 150 kuna u bilo kojoj trgovini u centru Lumini, sačuvajte račun i pošaljite SMS na broj 60085.

U njemu napišite: LUMINI, broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu (Npr. LUMINI, R123456, 16.04.2021., Ivan Horvat, Novakova 99, Varazdin) i u igri ste za odmor iz snova!  *Cijena SMS poruke iznosi 2,40kn, PDV je uključen.

Uključi se u nagradnu igru Trgovačkog centra Lumini i možda jedna od ovih divnih nagrada postane baš vaša! Izvlačenje dobitnika bit će 17. svibnja 2021. u 12:00 sati u uredu uprave centra Lumini.

Detaljne upute i pravila nagradne igre pogledajte OVDJE.

Sretno svima!

I nemojte zaboraviti: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

*Važna napomena organizatora: Glavna nagrada je 1x Nagradni voucher koji sadrži:
OBJEKT: Valamar Parentino Hotel 4*
BORAVAK: 7 noćenja za 2 odrasle osobe i 2 djece (do 12,99 godina)
SMJEŠTAJNA JEDINICA: Standardna obiteljska soba, balkon
USLUGA: Polupansion
VALJANOST: Sezona 2021, isključeni boravci u srpnju i kolovozu
Smještaj ovisi o raspoloživosti, obavezna najava 3 tjedna unaprijed preko rezervacijskog centra Valamar

Trgovački centar Lumini

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.