Lumini - shopping centar

Covid sticker

Jeste li pronašli iznenađenje koje smo vam pripremili?

Počeo je uvod u rođendansko slavlje centra Lumini! Ako u subotu niste pokupili svoju vrećicu, bez brige – čeka vas u atriju Trgovačkog centra Lumini

Prošlu subotu, 3. travnja, počelo je uranjeno slavlje rođendana vaše najdraže shopping destinacije – Trgovačkog centra Lumini! Od 9 do 12 svi prolaznici u centru Varaždina mogli su pokupiti svoju besplatnu vrećicu za shopping.

Ako ste ovu subotu bili zauzeti pripremanjem i spremanjem za Uskrs, bez brige jer ovo je bio tek početak.  I ovu subotu, 10. travnja, od 9 do 12 čekaju vas vrećice na Korzu u Varaždinu, ukoliko nam se vremenska prognoza nasmiješi. Vjerujemo da vam neće biti problem pronaći ih. Također, cijeli tjedan vas čekaju u atriju centra Lumini 😊.

Sve je to uvod u rođendansko slavlje centra Lumini! Nećemo vam odmah sve otkriti, ali možemo vam ‘šapnuti’ da vas u travnju čekaju nagradna igra i brojna iznenađenja. Od Obiteljske Lumini rođendanske srijede, Lumini shopping festa i super nagradne igre, sve je spremno za rođendan Trgovačkog centra Lumini!

Pratite naše objave i na Facebooku i Instagramu kako ne biste propustili rođendanske ponude, a do tada dođite i pokupite svoju vrećicu i krenite s nama u slavlje velikog 7. rođendana!

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu

Follow us to find out about the latest discounts and news in time.