Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Pogledajte kako je bilo na rođendanskom vikend slavlju

Rođendanski Lumini fest privukao je brojne posjetitelje, a osim super popusta mogli ste uživati u rođendanskoj torti i najboljim shopping vrećicama

Protekli vikend, od 16. do 18 . travnja, u vašoj omiljenoj shopping destinaciji trajao je rođendanski Lumini shopping fest! Osim odličnih popusta i pogodnosti, mogli ste uzeti i svoju besplatnu Lumini vrećicu za još bolju kupovinu s paravana u atriju centra.

U subotu i nedjelju u suradnji sa caffe bar Leggiero pobrinuli smo se za slatko iznenađenje jer se uz kavu dijelio besplatan komad rođendanske torte, a kako bi zasladili shopping.

Želimo zahvaliti svima koji su nam poslali rođendanske čestitke na društvenim mrežama jer ste nas jako razveselili! Hvala i svima koji su svojim dolaskom uljepšali naš 7. rođendan! Veselimo se vidjeti vas opet!

No, slavlje još nije gotovo jer do 16. svibnja traje naša nagradna igra ‘Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’! Glavna nagrada je 7-dnevni boravak u Valamar Parentino Hotelu u Poreču za četveročlanu obitelj s polupansionom, ali tu je još i 21 vrijedna nagrada koja može biti baš vaša 😉! Detaljne upute i pravila nagradne igre pogledajte OVDJE.

Vidimo se u centru Lumini!

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.