Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Izvučeni su dobitnici naše velike rođendanske nagradne igre!

(Foto: Pixabay)

Završila je nagradna igra ‘Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’

Od 16. travnja do 16. svibnja trajala je nagradna igra u kojoj ste mogli osvojiti vrijedne darove za cijelu obitelj. Glavna nagrada bila je nagradni voucher za boravak u Valamar Parentino Hotelu u Poreču, a uz nju – tu je bio još i 21 vrijedni dar.

Izvlačenje dobitnika se održalo u 17. svibnja 2021. u 12:00 sati u uredu uprave centra Lumini. U prisustvu tročlanog povjerenstva i javnog bilježnika izvučeno je čak 22 sretna dobitnika/dobitnice!

Glavnu nagradu, nagradni voucher za 7-dnevni boravak u Valamar Parentino Hotelu u Poreču, osvojila je Mirjam Šimec iz Novog Marofa. Cijeloj obitelji od svega srca želimo da uživaju u osvojenom odmoru!

1 x električni romobil Segway Ninebot KickScooter ES1 osvojili su: Nataša Đurin iz Novog Marofa, Danijel Žganec iz Črešnjeva, Mirjana Čus iz Kućan Marofa, Sabina Jelen iz Novog Marofa, Snježana Jurgec iz Donje Voće, Romina Paulić iz Varaždina, Darko Daljevec iz Varaždina,

1 x shopping bon za kupovinu u odabranim dućanima LUMINI centra u vrijednosti od 1.000,00 kuna stigao je u sretne ruke: Barbara Marciuš iz Nedelišća, Renata Mostečak iz Bednje, Petra Skupnjak iz Varaždina, Martina Šantalab iz Varaždina, Suzana Polgar iz Donjeg Kraljeveca, Marina Jagarinec iz Novog Marofa, Elena Fajfarić iz Maruševca,

a 1x proslavu rođendana za do 15 djece u Twister igraonici ovaj put će razveseliti: Maja Posavec iz Budinšćine, Snježana Pluščec iz Konjšćine, Nikolina Slatki iz Varaždinskih Toplica, Martina Bukal iz Gornjeg Kneginca, Sanja Štuljan iz Varaždina, Blaženka Bukovčan iz Novog Marofa, Lea Držanić iz Male Subotice.

Želimo se zahvaliti svim našim posjetiteljima koji su sudjelovali u nagradnoj igri i slali SMS-ove. Hvala vam svima što ste nam uljepšali veliki 7. rođendan i nadamo se da ćete se opet igrati s nama <3.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.