Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Nova Galeb kolekcija vrhunske kvalitete, stvorena u Omišu stigla je u prodavaonicu: Donosi ležerne modele prozračnih prirodnih materijala

Kao što se u Omišu u Jadransko more prelijeva rijeka Cetina, tako se u Galebu iz generacije u generaciju prelijeva tradicija, kvaliteta i umijeće stvaranja. Već 70 godina mnoge ljubavi, strasti, prijateljstva i uspomene upletene su u Galeb pletiva koja su stvorena da budu – najbliže koži i najbliže srcu.

Galeb je obitelj koja stvara za obitelj – i zato se trudi za sve generacije osigurati samo najbolje; najbolje prirodne materijale od čega je pamuk na visokom prvom mjestu upleten u cjelokupni asortiman od donjeg rublja, spavaćeg asortimana te sezonskih kolekcija.

Nakon vladavine trenirki i pandemijskih uvjeta života, vraćamo se ljetnoj modnoj priči. Galeb je dizajnirao nove komade koji su klasični, a opet jedinstveni, izrađeni od pamuka i viskoze, prozračnih materijala koji su idealni za visoke ljetne temperature.

U skladu s ljetom, ženski klasični modeli majica i haljina namijenjeni su ženama koje drže do ležernosti i kvalitete. Kako je ljeto najbolje doba za eksperimentiranje s bojama i stilovima, uz klasične tonove bijele, modre i crne boje, za one koji uz minimalistički stil vole i šarenilo, dodali smo jarke boje koje pršte optimizimom, a idealne su za ljetne gradske šetnje i dolaske na plažu.

Kolekcija sadrži odjeću namijenjenu ležernim druženjima, kao i sportsko-elegantne komade za vrijeme u prirodi, odmor na moru ili dugačke šetnje.

Tako su prepoznatljive plave mornarske pruge dorađene novim mornarskim motivima i bojama i dostupne su u verziji sportskih elegantnih verzija polo majica – idealno za sve prilike.

Novu kolekciju pronađite u Galeb prodavaonici i na web shopu; shop.galeb.hr.

Pomalo. Uronite u pletiva ispunjena valovima novih avantura.

Iz Omiša do Vašeg srca – Galeb.

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.