Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

NOVOOTVORENO – IPANEMA

Kod Twister igraonice u hodniku Centra potražite novootvoreno prodajno mjesto Ipanema!

Grendene je najveća kompanija u brazilskoj industriji obuće i jedna od najvećih kompanija u svijetu. Brandovi koje proizvodi a koje možete naći u ponudi na našem prodajnom otoku su: Ipanema, Rider, Grendha, Cartago i Zaxy.

Grendene godišnje proizvodi oko 190 milijuna pari obuće i izvozi u više od 85 zemalja širom svijeta. Izuzetna pažnja se posvećuje očuvanju okoliša, 99% industrijskog otpada se reciklira te na takav način pokazuju poštovanje prema potrošačima, društvu i planeti.

Ipanema je brand koji nosi ime jedne od najljepših plaža na svijetu i upravo je to glavna inspiracija koja svojim veselim tropskim stilom daje poseban šarm.

Široki spektar proizvoda boja i dezena  nude izbor za svačiji stil i ukus. Iznenađujuća udobnost zajednička je svim Ipanema proizvodima a rezultat je napredne tehnologije koja se koristi u proizvodnji japanki.

Rider je brand namijenjen onima koji uživaju u životu, bilo da je riječ o dobroj šetnji ili opuštanju na plaži. Proizvodi se stalno prilagođavaju novim trendovima i lider su u novim tehnologijama, modeli su raznovrsni i idu od casual do sportske elegancije.

Inspirirani su prirodom, sportom i avanturističkim duhom te su na taj način interesantni za sve generacije.

Promotori Ridera su velika sportska imena Roberto Carlos, Romario, Guga Cuerten i Airton Sena.

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.