Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Nova kolekcija s.Oliver Junior

s.Oliver Junior Girls & Boys

Veličine od 140 do 176

Sezonu jesen/zima 2021. započinjemo mišlju ‘Natrag u školu’!

Za to nam je potreban cool outfit koji impresionira. Opća tema prve jesenske kolekcije je „Zaštitimo planet“ pa se usredotočujemo na riječi, slogane i razmišljanja o našem planetu. U skladu s tim koriste se fotografije u obliku printa, miješane boje ili iznimno popularan AOP (all over print) u batik tehnici. Kolekcija za dječake fokusira se na majice dugih rukava, trenirke i hudice. Outfit nadopunjuju donji dio trenirke ili traperice. Početkom ove školske godine djevojčice će oduševiti leopard uzorak na bluzama, pamučnim puloverima i ležernim haljinama. Osim toga, kolekciju karakteriziraju trendi prugaste majice u dvije boje koje se lako mogu nadopuniti raznim odjevnim kombinacijama. Ne bi smjele nedostajati ni u jednom ormaru. Mix and match moto je ove kolekcije: uska ženstvena majica lako se kombinira sa svijetlim trapericama. Za hladnije dane tu je karirana košulja jakna. Ne zaboravimo na udobnu sportsku haljinu koja se nosi na tajice. Ili pak moderni sportski pulover koji se za ležerni outfit može kombinirati s kratkom suknjom.

I škola može početi 😊

 

s.Oliver Junior Girls & Boys

Veličine od 92 do 140

Sezonu jesen/zima 2021. započinjemo mišlju ‘Natrag u vrtić i školu’!

Početkom nove školske godine boje će unijeti pravu svježinu u dječju garderobu. Snažna fuksija i nježna lila središnje su boje za djevojčice. Pozornost moramo obratiti i na cool zebraste i tigraste uzorke na pamučnim puloverima i pletenini. Majice i haljine preplavit će leptiri i šljokice. Na taj će način svaka djevojčica pronaći nešto slatko za sebe. Modni trend je kombinacija suknje i košulje jakne. Za dječake jesen donosi sportske pulovere i majice zanimljivih printova koji su neizostavni partner sportskim hlačama ili klasičnim trapericama. Za hladnija jutra ili večeri dobro će doći prošiveni prsluk. Za elegantnu varijantu pak odaberite košulju s leptir mašnom. Boje koje nose dječaci su jarko crvena, bijela i različite nijanse plave.

Neka jesen dođe 😊

s.Oliver Baby

Veličine od 50/56 do 92

Ovaj put naši će mali dječaci upoznati odvažnog malog tigra! Temu kolekcije “stay wild” predstavljaju šarene linije, portreti tigra i razne aplikacije čudesnih boja. Omiljeni komad kolekcije – trenirka – ima sve što treba… Kapuljaču s ušima, veselu aplikaciju na prednjoj strani i otisak tigra na rukavima! Ne može biti nestašnije! Za malo „ozbiljniji“ outfit kombinirajte pulover s trapericama ili chino hlačama.

Djevojčice će se pak družiti s leopardom, a društvo će im raditi i mali leptir. Šljokice su naravno neizostavne. Harmoniju boja osigurat će različite nijanse crvene te koraljna s umirujućim plavim i bijelim nijansama.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.