Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Podarite svom domu novo ruho: Ideje za jesensku dekoraciju

(Foto: Unsplash)

Dekor na bundeve i karirani uzorci nisu jedini način da ukrasite svoj dom u jesenskom duhu. Ove moderne ideje pomoći će vam u vašem naumu

Karirani pokrivači prebačeni preko sofe, vijenci izrađeni od živopisnog lišća: ove su klasične jesenske dekoracije. Međutim, uvijek tražimo nove, jedinstvene načine za uljepšavanje svojih domova. Jesen je vrijeme za dane provedene u svoja četiri zida okruženi obitelji i prijateljima, pa je najvažnije da dom učinite ugodnim za boravak i u njemu se osjećate divno.

Narančasta, crvena i žuta konvencionalne su boje jeseni, no sve su modernije jače  nijanse inspirirane prirodom, poput duboke zelene ili smeđe, kako biste stvorili profinjene kombinacije jesenskih boja. No, u zadnje vrijeme sve se više vraćaju i bijele te sive nijanse kada želimo osvježiti svoj dom.

Ima li što ljepše nego vratiti se kući nakon napornog dana, obuti ugodne flafaste bijele papuče, napraviti svoju najdražu kavu čiji miris će ispuniti cijeli dom, zajedno s mirisnom svijećom koja će vas opustiti.

Nakon toga, sjesti na kauč, nasloniti se na jastuk obučen u novu ukrasnu jastučnicu, popraviti dekorativnog nosoroga i upitati članove obitelji što se dogodilo u njihovom danu. Promjenu godišnjeg doba iskoristite kao priliku da u svom domu napravite poseban kutak i uživate zajedno!

Aparat za kavu: Delimano Espresso Joy, Top Shop, 699,90 kn

Set od dvije šalice: Vitapur, 59,90 kn

Mirisna svijeća: Botanica by Airwick, dm, 39,90 kn

Ukrasna jastučnica: Posteljina.hr, 39,95 kn

Papuče: Casa mia, Deichmann, 59 kn

Dekoracija nosorog: Pepco, 26 kn

 

*Trgovine u centru Lumini zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar shopping centra Lumini zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.