Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Lako je biti ‘in’ kad znaš svoj stil!

(Foto: Pixabay)

‘Otkrij svoj stil uz Lumini stiliste’ 11. i 12. prosinca u Centru Lumini

Jeste li se ikad zapitali kako neki ljudi uvijek izgledaju dobro, ali se na njima ne vidi da se previše trude?  Kao da na sebe ‘nabace’ prvu stvar koja im je pala pod ruku i znaju je isfurati sa stilom? Da, svi znamo barem jednog/jednu takvu i uvijek se pitamo kako im to uspijeva.

Sada možete stati na kraj takvim pitanjima jer Centar Lumini ovog prosinca ispunjava modne snove! 11. i 12. prosinca imat ćete priliku razgovarati ili shoppingirati s našim stilistima koji su vam na raspolaganju od 16 do 20 sati. Imate li bilo kakve nedoumice, Lumini stilisti su tu!

Prijavite se na modnu avanturu! Kako? Jednostavno – ako imate više od 16 godina pošaljite svoje ime i prezime i kategoriju za koju se prijavljujete (savjetovanje ili shopping) na [email protected]. Imate vremena do 10. prosinca, ali požurite s prijavom jer je broj mjesta ograničen!

Kako biste dobili malo inspiracije, pripremili smo vam dva looka uz koja nećete pogriješiti:

ZA NJU

Ove zime, bijela i krem se vraćaju na modnu scenu! Kako biste bili sigurne da niste pogriješile, krem kaput uvijek je dobar izbor. A za one malo smjelije, tu su i čizme – što glomaznije, to bolje (Vjerujte nam 😉). Traperice idu na sve, a odličan miris i torbica u rozoj boji vaša su ‘karta’ do dobrog stila.

 

KUPITE LOOK

Ženski izlog

Pulover: Orsay, 170 kn

Čizme: Catwalk, Deichmann, 369 kn

Traperice: Sinsay, 99,90 kn

Kaput: Bershka, 549,90 kn

Torbica: Bershka, 139,90 kn

Miris: Gucci Flora Gorgeous Gardenia edp 50 ml, Müller, 811,90 kn

ZA NJEGA

Manikure, ukrasi za bor te čak i kosa – ove zime zelena je u modi! Ali zelena je boja koja pristaje svima i zato se, draga gospodo, nemojte bojati ‘isfurati’ je. Nije važno koliko godina imate, važno je kako se osjećate. I zato, nabacite svoj cool look i smiješak i krenite u novogodišnje pobjede.

 

Muški izlog

Jakna: s.Oliver, 1199 kn

Traperice:  Jeordie’s, 299,90 kn

Pulover:  United Colors of Benetton, 549 kn

Tenisice:  adidas, Buzz, 1099 kn

Parfem: Moschino Uomo edt 75 ml, dm, 389,90 kn

Sat: Nautica, Watch Centar, 1259 kn

 

Vidimo se u Centru Lumini!

*Trgovine u centru Lumini zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar shopping centra Lumini zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.