Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Sretan rođendan Lumini😊 uz čak 4 dana odlične zabave, rođendanskih ponuda, fest dobrih popusta i poklona! Dođi i ti!

Od četvrtka do nedjelje zaista je najbolje vrijeme za posjetiti nas

Centar Lumini slavi svoj 8. rođendan! Pripremili smo za vas najbolje popuste, odličnu zabavu, poklona k’o u priči i još puno toga!

Već ove subote, 16.4. u centru Varaždina za vas pripremamo malo iznenađenje dobrih ritmova i cool poklona 😉. U periodu od 10 do 13 sati pronađite Lumini djevojke na Korzu ili Stančiću. Vjerujte, isplatiti će se jer će vas one darivati posebnim poklonom, dobitnom grebalicom.  Svaka je dobitna!

Rođendansko slavlje u Centru Lumini traje čak 4 dana, od četvrtka 21. do nedjelje 24.4.

Veliki rođendanski shopping fest  – šopingirajte uz popuste i posebne pogodnosti  u našim trgovinama.

Kolo iznenađenja i vrijedni pokloni   –  nakon šopinga zavrtite kolo iznenađenja jer vam donosi super poklone! Od kino ulaznice, vouchera za kavu, kvalitetne shopping torbe do proljetne lončanice, imamo za svakog ponešto.

Najveća rođendanska čestitka – uz veliku pomoć naših malih posjetitelja, njihovih roditelja i prijatelja izradit ćemo najveću rođendansku čestitku i puno malih čestitki. Slatkim darom i balonom zahvaljujemo na sudjelovanju 😊

Veliki Cvjetni photo wall – posebno kreiran za ljubitelje društvenih mreža jer fotkani u cvijeću svi izgledaju odlično!  #volimLumini<3

Rođendanski sajam –  kušajte domaće. Ugostit ćemo male proizvođače i obiteljska gospodarstva s puno domaćih, finih proizvoda.

Zabavan cooking show – u subotu i nedjelju svi mali ljubitelji kuhanja i njihovi pomoćnici pokazat će svoje talente na zabavnim kulinarskim radionicama i dvobojima uz pomoć naših profesionalnih kuhara.

Izrada karikatura  – još na zidu spavaće sobe ili ureda nemate svoju karikaturu kojom biste se ponosili 😉? Navratite u Lumini, naša karikaturistica rado će je za vas izraditi. Besplatno, naravno.

Veseli žongleri, klaun i mađioničar pobrinut će se za još bolju atmosferu, što i rođendansko slavlje zaslužuje, a glazbenu rođendansku kulisu pripremaju nam dečki iz Scifidelity Orchestra uz koje je zabava zajamčena!

Ako ste došli do kraja ove najave, došli ste do najvažnijeg. Za kraj, želimo zahvaliti svim našim posjetiteljima na lijepih 8 godina provedenih zajedno! Dođite, zabavite se i proslavite s nama 8 godina od otvorenja Centra Lumini.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.