Delamo svaku treću nedjelju u mjesecu!
Lumini Club

Lumini Club

Za članove Lumini Club-a pripremili smo odlične popuste i posebne pogodnosti!

Lumini Club kartica omogućuje vam povoljniji shopping i niz pogodnosti kreiranih samo za članove kluba. Dovoljno je da prilikom kupovine predočite svoju Lumini Club karticu, a ako je još uvijek nemate, na Mjestu za informacije ispunite pristupnicu i odmah možete početi koristiti sve pogodnosti koje vam donosi članstvo.

Želite li pristupnicu ispuniti iz svojeg doma,

vaša Lumini Club kartica čekat će vas na Mjestu za informacije.

Posebna pogodnost u srpnju i kolovozu

Izaberi poklon za kupnju iznad 100 eura:

  • voucher za jednu ulaznicu za kino i male kokice u CineStaru Lumini (iskoristiv četvrtkom)
  • vocuher za 1 sat kuglanja za ekipu do 6 osoba (iskoristiv petkom)

*do isteka zaliha. Potrebno je pokazati Lumini Club karticu i račun od aktualnog dana na info pultu Centra. Jedan račun znači jedan poklon.

Voucher za kino vrijedi isključivo za 2D redovnu projekciju od ponedjeljka do petka  i pokriva regular sjedalo, male kokice, dodatak za dužinu filma i eXtreme dodatak. Nije moguća doplata za ostale dodatke.  Voucher je iskoristiv za navedene projekcije na programu do 31.8.2024. u CineStar Varaždin. Računi se ne zbrajaju.


Učlanite se što prije jer članstvo u Lumini Club-u tijekom cijele godine donosi ekskluzivan pristup informacijama o sniženjima, popustima i nagradnim igrama, a čekaju vas i posebne pogodnosti i pokloni.

Opće uvjete korištenja Lumini club kartice provjerite klikom na link.

U nastavku provjerite koji popusti vas trenutno čekaju u našim trgovinama i gdje sve možete ostvariti posebne pogodnosti.

Biti član Lumini Club-a uvijek se isplati!