Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Poklon bon – najbolji dar za svaku priliku

Poklon bon – najbolji dar za svaku priliku

Tražite idealan dar za sve prilike? Imamo ga! Poklon bonom Lumini centra poklanjate nezaboravan shopping po izboru osobe kojoj ga darujete.

Bilo da kupujete poklon za svoje najdraže, mali znak pažnje za prijatelje ili poslovne partnere, poklon bon je savršen dar jer donosi veselje i ostvaruje njihove želje. Darivanjem poklon bona omogućujete izbor u više od 40 trgovina Lumini centra.

Poklon bonovi su u ponudi u posebno dizajniranim besplatnim omotnicama, a možete ih kupiti u apoenima od 20 i 40 EUR na Mjestu za informacije u Centru.

Dodatne informacije vezane uz poklon bonove saznajte na 042 209 516 ili email [email protected].

Poklon bon je iskoristiv u roku od 6 mjeseci od datuma kupnje. Nije moguća zamjena bona za novac, kao ni povrat u novcu razlike između vrijednosti poklona bona i iznosa računa koji se njime plaća. Poklon bon potrebno je iskoristiti u jednoj kupnji, u jednom trgovačkom, uslužnom ili ugostiteljskom prostoru u Trgovačkom centru Lumini.

Napomena: poklon bonovi trenutno nisu iskoristivi u sljedećim trgovinama i lokalima: Konzum, Iqos, CineStar, Pepco, Rebuy Stars, Leggiero, Bershka, La Turka, Accessori Donna i Tisak.

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više