Black Friday Weekend donosi ludo dobre popuste - Lumini

Lumini - shopping centar

Covid sticker

Black Friday Weekend donosi ludo dobre popuste

(Foto: Pexels)

Nama možete priznati da ste jedva čekali TAJ crni petak! Dan je to kad cijene padaju i možete ‘uloviti’ komade o kojima već dugo maštate ili kupiti darove za svoje najbliže. Osim što je to prilika da počastite sami sebe (jer svi mi to zaslužujemo), Black Friday je savršeno vrijeme za obaviti pred božićni shopping – i ostati punog novčanika.

Black Friday vuče korijene iz SAD-a, a veliku popularnost je stekao 90-ih godina prošlog stoljeća. Dan je to nakon američkog blagdana Dana zahvalnosti, kada svi ‘hrle’ u shopping jer mogu kupiti odlične stvari za puno nižu cijenu.

Trgovački centar Lumini ove ga je godine odlučio produžiti na cijeli vikend, pa tako od 27. do 29. studenog iskoristite popuste do čak 70 posto!

Zakoračite u najluđi shopping vikend u godini i obavite pred božićnu kupnju, a ludooo dobre popuste pronađite u više trgovina centra Lumini.

Pogledajte popis Black Friday Weekend pogodnosti :

Više detalja o popustima u pojedinim trgovinama možete naći OVDJE.

I nemojte zaboraviti: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

PS.  Kako bi vam olakšali kupovinu, darujemo vam stylish vrećicu za shopping. Javite se na info pult Trgovačkog centra Lumini, izaberite boju i uživajte u popustima Black Friday Weekend—a!

Pratite nas kako biste na vrijeme saznali o najnovijim popustima i novostima.