Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Iskoristite Lumini club pogodnosti za kraj ljeta

(Foto: Unsplash)

Od 1. do 30. rujna pripremili smo super pogodnosti za sve članove Lumini cluba

Da, došao je kraj ljeta… Iako kalendarski traje još skoro cijeli mjesec, ljeto nam lagano prolazi kroz prste. Godišnji odmori su gotovi, temperature se spuštaju i krenule su žustre pripreme za povratak u školu.

Vrijeme je da krenete u potragu za novim modnim komadima, a  u kojima ćete zakoračiti u nove radne pobjede, ali i školske uspjehe. Zato su vam Buzz i Sport Vision pripremili 10 % popusta na sav asortiman, a Ciciban na kolekciju Sport kako bi mali, i veliki, mogli izabrati svoje favorite po povoljnijoj cijeni. Kako bi jesen bila veselija, Baby center osigurao je 10 % popusta na društvene igre.


(Foto: Unsplash)

Žele li vaši klinci ili pak vi malo promijeniti look, Optika Anda pripremila je 20 % popusta na dioptrijske okvire, kao i 30 % na kontaktne leće. Farmacia je tu da se pobrine da vaša koža i kosa zablistaju uz 20 % popusta na svjetske priznate brendove Lierac i Phyto.

Želi li vaši najmanji proslaviti ljetni rođendan i okupiti ekipu, Twister nudi čak 50 % na najam cijele igraonice uz proslavu rođendana. I za kraj, kad sve obavite, u Leggieru sve članove Lumini cluba čeka kava za 8 kuna. Savršeno, zar ne?

Detaljne informacije pogledajte u grafici ispod:

Niste li još član Lumini cluba, bez brige. Dođite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu.

Vidimo se u Trgovačkom centru Lumini!

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice provjerite klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede od 1. do 30. rujna 2021. godine.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.