Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Jesenski shopping još je bolji uz Lumini club

(Foto: Pexels)

Provjerite koje sve pogodnosti čekaju članove Lumini cluba od  1. do 30. studenog

Zakoračili smo u studeni i duboko u jesen. Hladniji dani sa sobom nose svježe početke i promjene, slobodno možemo reći, u svim aspektima života, a najviše u modnoj i beauty industriji. Vrijeme je to kada ljubiteljice i ljubitelji mode dolaze na svoje jer nam jesen  daje priliku za razigrane modne kombinacije.

Slojevito odijevanje idealno je za maštovite outfite, ali i za kupovinu basic komada koji će nam podići look. No, osim njih, tu su i statement komadi koje svatko od nas treba. Bio to kaput u jarkoj boji ili pak čizme preko koljena koje su se vratile u modu, u centru Lumini vas čeka sve!

Osim super modnih pogodnosti, kako bi se vaša obitelj i vi opremili svime što je potrebno za skori dolazak zime po odličnim cijenama,  tu je Lumini club koji nudi nove odlične pogodnosti u studenom.

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

Detaljne informacije pogledajte u grafici ispod:

Ako još niste član Lumini cluba, možemo to riješiti u nekoliko minuta. Dođite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu te možete početi koristiti sve pogodnosti koje smo vam pripremili.

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice provjerite klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede od 1. do 30. studenog 2021. godine.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.