Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Listopad donosi nove super pogodnosti u Lumini club

(Foto: Pexels)

Od 1. do 31. listopada iskoristite sve što vam nudi članstvo u Lumini clubu!

Početak listopada može značiti samo jedno: nove pogodnosti za sve članove Lumini cluba! Uz super ponude, stigla nam je i nova sezona i vrijeme je da se primimo male jesenske organizacije ormara.

‘Van sa starim, unutra s novim’ uzrečica je koja toliko dobro odgovara kada u Trgovački centar Lumini stignu nove kolekcije. Tada se kratka pauza za ručak ili kavu, te ciljani odlazak po samo jedne nove čizme može pretvoriti u cjelopopodnevni shopping i druženje s obitelji. Sigurni smo da znate o čemu pričamo!

A kako bi vam jesenski shopping prošao još bolje i vi doma došli sretni i zadovoljni – pobrinut će se Lumini klub. Buzz i Sport Vision pobrinut će se da se odjenete od glave do pete jer su pripremili 10 % na sav asortiman, kao i Ciciban na kolekciju Sport koji je tu da dječji korak bude lak.  Baby center pobrinut će se da kišni dani provedeni u kući budu zabavni s 10 % popusta na društvene igre.

(Foto: Unsplash)

Farmacia nudi 20 % POPUSTA na Lierac i Phyto kozmetiku (osim Phyto boja za kosu), a popust se odnosi i na promo pakiranja! Optika Anda pobrinula se za 20 % popusta na dioptrijske okvire, 30 % popusta na kontaktne leće te besplatnu kontrola dioptrije, za sve vrste plaćanja.

Twister je do kraja mjeseca osigurao čak 50 % na najam cijele igraonice uz proslavu rođendana za 20 djece za sve male slavljenike.  Kao i svaki put, Leggiero je tu kako bi se opustili nakon super shoppinga i u miru popili kavu diveći se super pogodnostima koje ste ‘ulovili’. Vidimo se u Trgovačkom centru Lumini!

Detaljne informacije pogledajte u grafici ispod:

Nemojte brinuti ako još niste član Lumini cluba. Svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sati i odmah ćete dobiti svoju karticu i možete početi koristiti sve pogodnosti koje smo vam pripremili.

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice provjerite klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede od 1. do 31. listopada 2021. godine.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.