Lumini club i u prosincu misli na vas! Darujte sebe i bližnje po super cijenama - Lumini

Lumini - shopping centar

Covid sticker

Lumini club i u prosincu misli na vas! Darujte sebe i bližnje po super cijenama

(Foto: Unsplash)

Stiglo je najljepše doba godine i donijelo nove pogodnosti

Prosinac je mjesec darivanja, veselja, obiteljskih druženja. Iako je ovaj prosinac malo drugačiji, neke stvari ostaju iste. Naša želja da razveselimo najbliže, popričamo s njima i vidimo ih (makar preko video poziva), nikad neće nestati.

Poklon ne mora biti nešto skupo, važno je da je darovan od srca. Pokušajte se sjetiti koji je vama najdraži božićni poklon. Je li to skupa torbica za koju više ni ne znate gdje je završila ili sitnica koju vam je prijateljica poklonila jer je znala da vam baš to treba? Kad se to dvoje spoji – nema boljeg poklona!

Lumini club vam u zadnjem mjesecu u godini pruža upravo to: super poklone s porukom – po sniženim cijenama. Ali nisu tu samo darovi za druge, već i za vas. Jer, na kraju krajeva, morate misliti na sebe, da bi i drugi mislili na vas.

(Foto: Unsplash)

 

A kad iskoristite ponudu za članove Lumini cluba, nemojte zaboraviti ni na Obiteljski Lumini tjedan koji donosi sveti Nikola, od 6. do 12 prosinca, a skriva brojne pogodnosti.

Ako još niste član Lumini cluba, svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 09 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu.

P.S.  Kako bi vam kupovinu bila još lakša,  svakom posjetitelju darujemo vrećicu za shopping. Javite se na info pult Trgovačkog centra Lumini, izaberite boju i uživajte!

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice pogledajte klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede do 31. prosinca 2020. godine.

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

I nemojte zaboraviti: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Pratite nas kako biste na vrijeme saznali o najnovijim popustima i novostima.