Nova godina donosi nove pogodnosti u Lumini clubu - Lumini

Lumini - shopping centar

Covid sticker

Nova godina donosi nove pogodnosti u Lumini clubu

(Foto: Pixabay)

Stigla nam je dugoočekivana 2021. godina!

Svi smo nestrpljivo čekali da 2020-a prođe i na tron zasjedne 2021. Iako je koronavirus i dalje dio naše svakodnevice, nova godina donosi nadu da ćemo se ubrzo samo prisjećati kako je to izgledalo u davnoooj 2020. godini. S prvim danom siječnja sve smo bliže tome.

Sigurno ste malo stanjili novčanik zbog darova, čestitki i poziva najmilijima u ovo blagdansko vrijeme i zato Lumini club donosi super popuste da vam uljepša ovaj mjesec.

Tako Buzz nudi 10% na SAV asortiman, kao i Sport Vision. Ne morate gledati i tražiti oznake jer u ovim trgovinama sve je po povoljnijim cijenama za vlasnike Lumini club kartice.

U Farmaciji možete iskoristiti 20% popusta na vrhunsku Lierac i Phyto kozmetiku (osim Phyto boja za kosu), a popust se odnosi i na promo pakiranja. I za kraj, Optika Anda vas ‘časti’ s 30% popusta na sunčane naočale, dioptrijske okvire i kontaktne leće, za sve vrste plaćanja te osigurava besplatnu kontrola dioptrije.

(Foto: Unsplash)

Pogledajte popis Lumini club pogodnosti :

Ako još niste član Lumini cluba, svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu.

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice pogledajte klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede do 31. siječnja 2021. godine.

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Pratite nas kako biste na vrijeme saznali o najnovijim popustima i novostima.