Po poklone u zadnji tren u Watch Centar - Lumini

Lumini - shopping centar

Po poklone u zadnji tren u Watch Centar

Obično se ljudi dijele u dvije skupine: jedni su oni koji blagdanske shoppinge i kupnje poklona obave na vrijeme i onda u miru i uživanju čekaju blagdane, dok su u drugoj skupini svi oni koji kupnju poklona obavljaju po dobrom starom običaju u pet do dvanaest.

UWatch Centru znaju da je pet do dvanaest SAD i OVDJE, pa su odlučili vam ipak malo olakšati muke i uštedjeti vam neke novce. To je poklon od njih za vas za Božić.

U Watch Centar poslovnici i na webshopu satovi.com vas u periodu od 20. do 22. prosinca čeka 20 % popusta za sve vrste plaćanja na cijeli niz brendova satova i nakita. Ukoliko se slažete da su satovi i nakit idealan blagdanski poklon, razveselit će vas činjenica da su na akciji brendovi Citizen, Diesel, DKNY, Fossil, Marc Jacobs, Michael Kors, Thom Olson, Flik Flak, Jacques Lemans, Just Cavalli, Pierre Lannier, Swatch i Timex.

Svi ukusi i stilovi su sigurno zadovoljeni, a savršeni blagdanski pokloni čekaju kod nas da ih proslijedite u prave ruke!

*Popust vrijedi za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman navedenih brendova u svim poslovnicama i na webshopu satovi.com, ne odnosi se na već sniženi asortiman i ne zbraja se s ostalim popustima.

 

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama