Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Pripremite se za jesen uz Lumini shopping fest


(Foto: Pixabay)

Ponovno ćemo vas razveseliti odličnim pogodnostima za cijelu obitelj jer vrijeme je za jesensku garderobu po super cijenama!

Modni brendovi najavljuju uzbudljivu modnu jesen uz dolazak novih kolekcija, a to je samo jedan od razloga zašto se veselimo dolasku malo hladnijih dana. Tu je i divna priroda, lišće koje svojim bojama uokviruje krošnje drveća, onaj dobar osjećaj kad u sumrak šetamo po mirnim ulicama razmišljajući o planovima čiju smo realizaciju odgodili preko lijenog ljeta.

Klinci su krenuli u školu i sve je nekako ubrzanije. Prvi polasci u vrtić, prvi samostalni odlazak u školu, pisanje domaćih zadaća, odlazak na sportske aktivnosti ili igranje s prijateljima i onda, kad se svi skupite za obiteljskim stolom, pričanje o dogodovštinama koje su taj dan proživjeli. Ah, taj miris nostalgije i jeseni već su u zraku…

Ove godine pripreme za jesen kreću uz Lumini shopping fest! Od 17. do 19. rujna uživajte u opuštenoj i sigurnoj kupovini  u vašoj omiljenoj shopping destinaciji jer super vikend popusti u čak 23 trgovine centra Lumini čekaju samo na vas!

Savršen je trenutak za obnoviti garderobu i iskoristiti odlične pogodnosti  jer jesen donosi najbolji Lumini shopping fest.

Pripremili smo vam i malo iznenađenje! Sve koji su potrošili minimalno 100 kuna, čeka predivna Lumini platnena vrećica! Pronađite šareni zidić s vrećicama kod info pulta, pokažite nam račun od 17. do 19. rujna u vremenu od 11 do 19 i ponesite kući svoju novu stylish vrećicu. *ponuda vrijedi do isteka zaliha

Iskoristite i pogodnosti za sve članove Lumini cluba koje traju do kraja rujna. Detalje provjerite na LINKU.

Vidimo se u centru Lumini!

I ne zaboravite, ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.