Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Pripremite se za najbolji ljetni shopping uz Lumini club


(Foto: Pexels)

Srpanj je ovdje! Proslavite ga uz super popuste za sve članove Lumini cluba

Ljeto je napokon ovdje i, dok uživamo u toplim danima, razmišljamo i o osvježenju  garderobe prije nego krenemo na zasluženi odmor. Dok ispijamo kave s prijateljima, koje se sve češće pretvaraju u ledene kave, u mislima su nam te nove, divne sandale koje smo ‘škicnuli’, ali nam je cijena ipak bila malo previsoka.

U pauzi na poslu, jedući hladnu salatu, sjetimo se kako bi nam trebala nova krema za sunčanje jer ne mislimo tih nekoliko dana dugoočekivanog mora provesti u hladu. A navečer, kad sparine malo popuste, dolazimo do zaključka da bismo se možda mogli počastiti novim naočalama…

I to je sasvim u redu jer jednom godišnje imamo apsolutno pravo, bar za jednu stvar, sebe staviti na prvo mjesto. A u srpnju, bez obzira na budžet, možete sami sebe malo razmaziti jer je u Trgovačkom centru Lumini krenulo ljetno sniženje za najbolje osvježenje! Sve detalje pogledajte na LINKU.

Kad uz to dodamo i srpanjske popuste za sve članove Lumini cluba, misija je jasna – pravac vaš omiljeni shopping centar jer vas ovaj mjesec čekaju odlični popusti!

Nemojte brinuti ako još niste član Lumini cluba. Svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu i možete početi koristiti sve pogodnosti koje smo vam pripremili.

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice pogledajte klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede od 1. do 31. srpnja 2021. godine.

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.