Proljetne pogodnosti za članove Lumini cluba - Lumini

Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Proljetne pogodnosti za članove Lumini cluba

(Foto: Pixabay)

Temperature su se napokon počele penjati i vrijeme je za obnovu garderobe. Zato smo za članove Lumini cluba pripremili nove pogodnosti u svibnju

Ah, to divno proljeće! Napokon si nam stiglo u svom punom sjaju! Temperature su postale dvoznamenkaste, sunce nas budi svako jutro, a budi se i priroda…cvijeće krasi livade i naše vrtove, a ptičice nas cvrkutom podsjećaju da je sve u redu – i bit će sve bolje.

Kako bismo vam još više uljepšali ovo, za mnoge najljepše doba godine, pripremili smo nove pogodnosti za sve članove Lumini cluba. Osim što se možete, po povoljnijim cijenama, opremiti ‘svježim’ proljetnim komadima za uživanje u prirodi, ali i za šetnje, odlaske na kavu te posao, vrijeme je i za kozmetičke  proizvode koji štite od sunčevih zraka. A na proljeće mijenjamo i beauty navike i teške kreme zamjenjujemo prozračnim i hidratantnim.

Vrijeme je to i kada su sunčane naočale obvezan dio naših outfita, pa provjerite i ponude novih stylish modela uz koje ćete podići svoje kombinacije na novu, proljetnu razinu.

(Foto: Unsplash)

Niste još član Lumini cluba? Nema problema! Svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu.

Nemojte zaboraviti da do 16. svibnja možete sudjelovati u našoj rođendanskoj nagradnoj igri ‘Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’. Trebate potrošiti 150 kuna u bilo kojoj trgovini centra Lumini i možda baš vi osvojite neke od vrijednih darova za cijelu obitelj! Sve informacije potražite na LINKU.

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice pogledajte klikom na link.

Popusti i pogodnosti vrijede do 31. svibnja 2021. godine.

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

 

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.