Stigao je kolovoz, a s njim i nove pogodnosti Lumini cluba - Lumini

Lumini - shopping centar

Stigao je kolovoz, a s njim i nove pogodnosti Lumini cluba


(Foto: Unsplash)

Ljeto se ‘zahuktalo’, temperature su sve više, a popusti sve bolji. Ako do sad niste navratili u Trgovački centar Lumini, sada je pravo vrijeme jer, osim većih sniženja, Lumini club nudi brojne pogodnosti.

Europa 92, Buzz i Sport Vision osigurali su 10% dodatnog popusta kako bi mogli kupiti baš onaj komad koji gledate već dulje vrijeme, Baby Center nudi 10% popusta na redovne cijene igračaka i sportskih artikala za klince, kućni ljubimci dobivaju poslasticu na dar u Zoo cityju, PRIMA se pobrinula da uštedite čak 40% na tapecirane garniture, dm nudi odlične pogodnosti za njegu kose, kupovinu pelena i dr., Twister je mislio na najmlađe i u kolovozu nudi 20% popusta na mjesečne iskaznice, a Farmacia 20% na Lierac i Phyto kozmetiku.

Osim što možete bolje ‘proći’ i uštedjeti novce kako bi ljeto bilo pravo vrijeme za štednju, a ne trošak, Lumini club svaki mjesec svojim članovima osigurava pogodnosti koje ne želite propustiti. Zato nemojte propustiti priliku da postanete član, ako već niste, svratite do Info pulta. Radno vrijeme Info pulta je od ponedjeljka do nedjelje od 13 do 20 sati.

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice pogledajte klikom na link Opći uvjeti korištenja.

Popusti i pogodnost vrijede do 31. kolovoza 2020. godine.

Čekamo vas u centru Lumini!

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama