Stigao nam je listopad, donio tople boje i još bolje pogodnosti - Lumini

Lumini - shopping centar

Covid sticker

Stigao nam je listopad, donio tople boje i još bolje pogodnosti

(Foto: Unsplash)

Listopad je prvi jesenski mjesec koji nam polako nagovještava dolazak zime. Ali listopad je i mjesec u kojem uživamo u toplom čaju, dobroj knjizi i toploj dekici. Svi mi moramo priznati da ovaj mjesec sa sobom nosi posebnu čar.

S drveća počinje padati lišće raznih boja, postaje malo hladnije, ali je i dalje dovoljno toplo za duge šetnje prirodom ili gradskim ulicama. A kako se mijenja vrijeme i priroda, mijenjaju se i naši modni izbori, beauty rutine, kao i gastronomske želje.

Zato smo za članove našeg Lumini cluba pripremili pogodnosti i popuste koji će vas razveseliti upravo na tim poljima!

Optika Anda, Europa 92, Buzz i Sport Vision imaju predivne nove jesenske kolekcije koje morate malo ‘pregledati’ ako već niste, a usput uloviti i super pogodnosti. Farmacia se pobrinula da zablistate iako je došlo hladnije vrijeme. Twister i Baby Center spremili su iznenađenja za klince i klinceze, a ne smijemo zaboraviti ni na PRIMU zbog koje ujesen možete još udobnije spavati. A kako nam ne biste otišle gladni i žedni iz Trgovačkog centra Lumini pobrinuli su se Medonja Grill, Leggiero i Medonja Bowling Pub.

Ako još niste član Lumini cluba, svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 13 do 20 sati i odmah ćete dobiti svoju karticu.

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice pogledajte klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede do 31. listopada 2020. godine.

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama