Studeni je ovdje, a kako bi vam bio topliji, Lumini club je pripremio brojne vruće pogodnosti - Lumini

Lumini - shopping centar

Covid sticker

Studeni je ovdje, a kako bi vam bio topliji, Lumini club je pripremio brojne vruće pogodnosti

(FOTO: Pexels)

Studeni je idealna mješavina hladnog i vedrog, točno onakvo vrijeme zbog kojeg beznadni romantičari pišu o svojim davno izgubljenim ljubavima ili ljubavi koju toliko dugo čekaju, a ona nikako da dođe…

Prijelazni je to mjesec između kišnih dana i hladne zime. Vrijeme nije ni vlažno ni suho, vjetrić je hladniji, ali nije oštar. Vrijeme je to godine kada češće izlazimo izvan doma  i upijamo studeni zrak koji nam daje čistoću misli, ali i mjesec idealan za nadogradnju garderobe.

Iz ormara tada vadimo svoje elegantne sakoe i zimske kapute, pletene haljine i visoke čizme koje samo čekaju da ih izvedemo u duge večernje šetnje.  Lagano nam se šulja i Božić, ali je dovoljno daleko da još nismo pod stresom, ali počinjemo primjećivati ukrašene izloge trgovina i čujemo božićne klasike na radiju.

A ovaj studeni još je posebniji uz popuste za sve članove Lumini cluba! Bipa se pobrinula za vaše najmlađe s a 25% na sve Nivea proizvode za bebe i 15% na autosjedalice. Buzz donosi 10% na sav asortiman, kao i Sport vision, a u Farmaciji možete kupiti svu Lierac i Phyto kozmetiku s 20% popusta (osim Phyto boja za kosu). Trebate li provjeriti dioptriju, možete to besplatno napraviti u Optici Anda, koja je ovaj mjesec pripremila i 30% popusta na sunčane naočale, dioptrijske okvire i kontaktne leće, za sve vrste plaćanja. dm potiče kupnju proizvoda za muškarce uz gratis majicu za one koji kupe četiri proizvoda i više. Kao zabava za kraj, Twister omogućuje  50% na najam cijele igraonice s rokom  iskoristivosti rezervacije do kraja 2020. godine.

Ako još niste član Lumini cluba, svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 09 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu.

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice pogledajte klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede do 30. studenog 2020. godine.

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

 

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama