Travanj donosi odlične prilike za sve članove Lumini cluba - Lumini

Lumini - shopping centar

Covid sticker

Travanj donosi odlične prilike za sve članove Lumini cluba

(Foto: Pexels)

Stigle su proljetne kolekcije, a za članove Lumini cluba travanj donosi i nove super pogodnosti

April, avril, aprile, abril, sìyuè… sve su to nazivi za travanj, mjesec koji označava prijelaz u topliji dio godine, ali i da smo ušli u prekrasno proljeće. Priroda se budi, cvijeće nas okružuje, sve postaje zelenije i šarenije. Pomakli smo satove, tako da i dani traju dulje.

Pravo je vrijeme i za obnoviti garderobu stylish komadima iz proljetnih kolekcija koje su stigle u centar Lumini, ali i za početi pripremati tijelo i um za skori dolazak ljeta. Krećemo vježbati, više se krećemo, zdravije se hranimo i sve se više veselimo piknicima i druženjima na otvorenom.

A kako biste se opremili svime što vam treba dolaskom proljeća, tu je Lumini club koji nudi nove super pogodnosti u travnju.

Niste još član Lumini cluba? Nema problema! Svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat i odmah ćete dobiti svoju karticu.

A ako vam je potrebno malo inspiracije, pogledajte kako je modna influencerica i zaštitno lice centra Lumini, Ana Bacinger, isfurala romantičan te trendi poslovni proljetni look.  Modni prijedlozi čekaju vas na LINKU.

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

*Opće uvjete korištenja Lumini club kartice pogledajte klikom na link.

Popusti i pogodnost vrijede do 30. travnja 2021. godine.

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

 

Follow us to find out about the latest discounts and news in time.