Lumini - shopping centar

Covid sticker

Prima

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, samostalno razvija i proizvodi niz pametnih rješenja, kako za uređenje domova, tako i za cjelokupno opremanje apartmana, kuća za odmor i vikendica. Noviteti iz vlastite proizvodnje u programima tapeciranog, masivnog i pločastog namještaja osmišljeni su zahvaljujući Priminom dizajnerskom timu koji je pravovremeno prepoznao trendove i uskladio ih s inventivnim dizajnom i vrhunskim materijalima.

Kuhinje po mjeri, kutne garniture, ležajevi, tapecirani kreveti, fotelje, stolovi, stolci, regali i moderne modularne garniture koje se mogu prilagoditi svakom interijeru dostupni su u širokoj paleti boja i dekora. Veliki izbor elemenata različitih spavaćih soba pruža kreativnu slobodu kako bi se uređenje u potpunosti podredilo pojedinim željama i mogućnostima. Prodaja po elementima idealna je za prilagodbu svim prostornim zahtjevima i lako se upotpunjuje velikim izborom ormara, drvenih i tapeciranih kreveta različitih dimenzija, komoda i noćnih ormarića. Bogatu ponudu zaokružuje Primin program spavanja – kvalitetni madraci, podnice i nadmadraci.

Uz proizvod, iznimnu pozornost daju i popratnim uslugama poput stručnog savjetovanja, prostornog 3D planiranja, isporuke u kratkim rokovima te brze dostave i montaže. Zahvaljujući razgranatoj maloprodajnoj mreži od 55 salona, kupci mogu robu odabrati u sebi najbližem Prima salonu, a isporuku dogovoriti u drugom gradu.

Posjetite Primu i poklonite svoje povjerenje stručnim prodajnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog rješenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Vidimo se u Primi!

Saznajte sve o novim ponudama i akcijama