Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Kućni ljubimci u centru Lumini

Dođite u shopping sa svojim četveronožnim prijateljom jer su psi i mačke dobrodošli u Trgovački centar Lumini

Želite doći u shopping, a ne želite ostaviti svog kućnog ljubimca samog već želite pratnju za zabavnije proveden dan? Nema problema jer su našem centru psi i mačke dobrodošli gosti, u pratnji vlasnika. Svi znamo da naši kućni ljubimci ponekad znaju biti zaigrani pa zbog toga imamo nekoliko pravila kako bi svi bili zadovoljni i sretni.

U centar je zabranjeno uvoditi bilo kojeg ljubimca osim pitomog psa/mačke, a isto tako ne može ući osoba koja nije zakonski odgovorna za kućnog ljubimca, te je mlađa od 18 godina.

Kako mi moramo biti odgovorni u shoppingu, tako moraju biti i naši kućni ljubimci pa zato psi moraju biti na uzici koja ne smije biti dulja od 150 cm ili ih se mora držati u rukama ili pripadajućoj torbi. Mace moraju također biti u košari, kavezu, torbi – gdje god više vole boraviti.

Psi kojima je greben viši od 30 cm moraju imati brnjicu, isto kao i svi psi koji spadaju pod kategorizaciju opasnih psa. Oznaka grebena pasa istaknuta je na info pultu.

Molimo vas da prije dolaska u centar pročitate cijeli Pravilnik o dovođenju, kretanju i boravku kućnih ljubimaca i ostalih životinja.

Trgovački centar Lumini je pet friendly, ali molimo sve vlasnike kućnih ljubimaca da se pridržavaju kućnog reda te da uvaže da, u slučaju da to ne učine, mogu biti zamoljeni da napuste centar.

Želimo vašim kućnim ljubimcima i vama ugodan boravak u Trgovačkom centru Lumini.

Trgovački centar Lumini

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.