Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Varteks

Novi Varteks počiva na individualizaciji, interpretaciji običnoga i poznatoga u neobičnom, drugačijem i svježem karakteru koji svaki komad dobiva kada dođe u ruke svog novog vlasnika. Nova je kolekcija namijenjena baš svima koji vole sofisticiran i promišljen look, onima kojima je modna igra užitak i onima koji je smatraju nužnim dijelom svakodnevice i ne žele “pogriješiti” pri odabiru odjeće. Kolekcija omogućuje intuitivno odijevanje svakom tko je otkrije jer je sastavljena od niza odvažnih komada koji se mogu međusobno kombinirati ili spajati s onim što već imate u ormaru.

Premda je Varteks poznat po formalnoj odjeći, u srži nove kolekcije za ovo proljeće i ljeto nalazi se ideja slobode pojedinca da pomiče granice konvencionalnog i da se izražava kroz odjeću koju bira.

Kolekcija je podijeljena u četiri ključne kapsule kroz koje se poigrava s različitim suprotnostima i koje demonstriraju upravo slobodu; traper, komadi u indigo boji, jarke neonske boje i kapsulu printeva. Tako je traper, kao grubi radnički materijal, koristišten za formalnu odjeću i elegantne krojeve, dok su tradicionalni krojevi kombinirani s modernim uzorcima.

Ono što je ostalo nepromijenjeno i u novoj Varteksovoj kolekciji, kvaliteta je proizvoda i činjenica da je Varteks i dalje distinktivan po tome što ga biramo kada želimo sjajan formalnan look, bilo za posao ili za posebnu prigodu.

Trgovački centar Lumini

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.