Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

Varteks

U četvrtak, 15. travnja, Varteks je otvorio vrata svoje nove trgovine u omiljenom Trgovačkom centru Lumini, nadomak Varaždina, na adresi Ulica grada Lipika 15, Donji Kneginec. U elegantno uređenom prodajnom prostoru ove kultne hrvatske modne marke možete pronaći sjajne nove modele iz ženskih i muških kolekcija za proljeće I ljeto.

Novi, posve drugačiji uvjeti poslovanja, poticaj su za pronalaženje novih rješenja, za prilagodbu i promjene. U vrijeme sveopće stagnacije i neizvjesnosti, Varteks ima dovoljno poslovne hrabrosti i mudrosti da nastavlja širenje maloprodajnog lanca trgovina, uvažavajući želje i potrebe ljubitelja kvalitetne i dizajnerski vrijedne odjeće.

U nekoliko različitih, ali povezanih modnih linija, Varteksova vizija proljeća i ljeta, koju potpisuje kreativna direktorica Martina Vrdoljak Ranilović, odiše jednostavnošću i lakoćom svakodnevne elegancije, a ono što ju čini posebno primamljivom je njezina prilagodljivost različitim odjevnim stilovima i društvenim prigodama. Odjevni komadi jednostavno se kombiniraju, uparuju i nadograđuju čineći sjajnu osnovu za velik broj različitih kombinacija. Klasika s pomakom, kao prepoznatljivi dio Varteksove estetike, nepogrešivo je utkana i u novu kolekciju, a ono što ju čini suvremenom i, prije svega, nosivom je nezaobilazni dašak recentnih trendova pomiješan s inspiracijom nekim prošlim modnim erama vidljivima u krojevima i ponekom detalju. Kolekcija odiše vedrinom i optimizmom kojima doprinose jarke boje te razigrani i upečatljivi uzorci, ali i ležerni materijali i krojevi. Okosnicu ženske kolekcije čine, već dugi niz sezona, popularni kompletići sačinjeni od sakoa i suknje ili hlača u istoj boji ili uzorku, dok je u fokusu muške kolekcije ležerno odijelo prilagodljivo formalnim prilikama, ali i slobodnom vremenu. Naravno, sve to zaokruženo je bezvremenskom kvalitetom koja od samih početaka pa sve do danas čini Varteksov DNA, sinergijom vrhunskih, rafiniranih tkanina, savršenih krojeva i pedantne izrade.

Trgovački centar Lumini
Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.