Back

Odlične pogodnosti uz super popuste samo za članove Lumini Club-a!

Ušli smo u novu sezonu gdje nam trebaju nešto toplije jakne i čizme, poneka jesensko – zimska dekoracija, ali i sve ostale dnevne sitnice poput nabavke špeceraja. Kako bi bezbrižno obavili sve što vam treba, i ništa ne zaboravili, Lumini Club za roditelje i djecu ima sjajnu pogodnost.

Odlične pogodnosti uz super popuste samo za članove Lumini Club-a!

Dok vi uživate u opuštenom shoppingu, vaši najmlađi se mogu bezbrižno zabavljati u Twister igraonici uz mnogobrojne atrakcije i najbolje animatore. Naime, članovi Lumini Cluba u studenom ostvaruju posebnu pogodnost, dobivaju prvih sat vremena u Twister igraonici potpuno GRATIS*.

Kako do Lumini kartice?

Tijekom cijele godine na mjestu za informacije možete ispuniti prijavnicu i odmah početi koristiti svoje pogodnosti. Ako više preferirate digitalni način prijave, svoju pristupnicu za Lumini Club možete ispuniti i iz udobnosti svog doma, putem linka na stranicama  Lumini centra, a vaša kartica će vas čekati na Mjestu za informacije u Lumini centru.

Igraonica i čuvaonica je namijenjena djeci od 1. do 12. godina. Djeca mlađa od 4 godine moraju biti uz pratnju punoljetne osobe, dok će na stariju djecu paziti educirani i odgovorni animatori. Igraonica je otvorena od ponedjeljka do nedjelje.

Iskoristite pogodnosti i popuste

Povoljniji shopping uz niz pogodnosti kreiran je isključivo za članove Lumini Club kartice kako bi tijekom cijele godine imali ekskluzivan pristup informacijama o sniženjima, nagradnim igrama i raznim popustima. Dovoljno je da prilikom kupovine pokažete Lumini Club karticu i odmah možete početi koristiti pogodnosti koje vam donosi članstvo. Članove kluba očekuju i posebne pogodnosti i pokloni, a klikom na link provjerite koliki popusti vas trenutno čekaju u našim trgovinama te gdje ih sve možete ostvariti. Biti član Lumini Club-a se uvijek isplati, a ne košta ništa.

*do isteka zaliha. Potrebno je pokazati Lumini Club karticu u igraonici za ostvarivanje prvog sata igre gratis. Isto dijete ne može više puta u danu iskoristiti 1 sat besplatno.