U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag

10 sjajnih poklona za Majčin dan

Iznenadite najvažniju osobu u svom životu sitnicom koja će je sasvim sigurno razveseliti

10 sjajnih poklona za Majčin dan

Iako bismo prema mamama svakog dana trebali iskazivati poštovanje i neizmjernu ljubav, drago nam je da postoji jedan dan u godini kojim posebno slavimo njihov trud i ljubav koju nam svakodnevno pružaju. I da, sigurno će nam reći kako im ništa ne treba, no uvjereni smo da će se jako razveseliti ako im u nedjelju za Majčin dan poklonimo neku sitnicu. To ne mora biti ništa veliko ni skupo, njima je ionako najbitnije da ih taj dan zagrlimo i damo im do znanja kako nismo zaboravili na njihov dan. Naš je prijedlog da se organizirate da taj dan provedete zajedno – bilo na ručku, kavi ili nekom izletu, jer će ih upravo to najviše razveseliti. No, ipak i one kao i svi mi sigurno imaju neku listu želja koju možda odgađaju, tako da za Majčin dan pokušajte saznati što si vaša mama najviše želi i iskoristite taj poseban dan da joj poklonite upravo to.

A, ako niste uspjeli saznati njezinu listu želja, mi smo za vas napravili jednu za koju smo uvjereni da bi razveselila apsolutno svaku mamu! Osim cvijeća koje je definitivno broj jedan poklon za Majčin dan – na listu smo stavili nekoliko super poklona koje bismo i same rado dobile. Parfemi su uvijek fenomenalan poklon i s njima ne možete pogriješiti. Izbor parfema po drogerijama je zbilja velik, a kod kupnje je najbitnije pripaziti na mirisne note koje osoba kojoj poklanjate parfem voli. U proljetnoj sezoni dominiraju parfemi sa cvjetnim notama, okupani u mirisu pamuka i mošusa. Od kozmetike preporučamo mirišljave kreme za tijelo, kreme za lice i naravno ruževe za usne. Sve su ovo divne sitnice koje će uz mali buket izmamiti osmijeh na lice vašoj mami.

Originalan poklon je i elegantna boca za vodu, kao i dobra knjiga koju svi hvale. A, ako je vaša mama slaba na modu, prati trendove i voli biti dotjerana – ništa lakše! Bacite oko na aktualne trendove i iz mora trendova izaberite nešto što najviše odgovara njezinom stilu. Naša sugestija je elegantna haljina jarko crvene boje, klasik koji sjajno stoji svima i koji se može nositi u brojnim prilikama. Torbica je također genijalan poklon, kao i dobar komad nakita. Ako se odlučite za nakit, svakako birajte nešto posebno i drugačije poput narukvice s primjetnim privjeskom.

Za Lumini Style piše fashion blogerica Ana Bacinger.

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.