Lumini - shopping centar

O nama

 

Lumini je prvi regionalni trgovački centar nove generacije koji svojim konceptom odlično povezuje kupovinu i zabavu.

Obilje dnevne svjetlosti i zelenila daju osjećaj otvorenog prostora, stvarajući posjetiteljima ugodan ambijent. Samo jedna etaža centra omogućuje lak pristup svim trgovinama, a sam prostor centra je prilagođen osobama s invaliditetom i djeci. Suvremen dizajn, igra boja i prozirnih površina nude uistinu poseban doživljaj i jedinstveno iskustvo kupnje i zabave.

U Lumini centru na 34.000 m2 očekuje Vas mnoštvo noviteta u čitavoj regiji. CineStar, prvo multipleks kino u regiji sa inovativnim 3D konceptom i 6 kino – dvorana, kuglana Medonja Bowling&Pub jedini centar zabave ovakvog tipa u regiji. U Lumini centru uvijek se možete zabaviti uz atraktivne programe i zanimljiva događanja. Najmlađi pak na raspolaganju imaju i  Twister čuvaonicu, rođendaonicu i igraonicu – oazu dječje zabave i igre, te vanjsko dječje igralište.

Lumini centar nalazi se u poslovnoj zoni Kneginec, na južnom ulazu u  grad Varaždin. Uistinu je centar nadohvat ruke jer udaljenost od centra grada je samo 7 minuta vožnje automobilom, za čiji parking ne morate brinuti jer Lumini centar ima 1.400 parkirališnih mjesta. Posjetitelji također imaju na raspolaganju besplatni gradski autobus.

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste na vrijeme saznali trenutne popuste, novosti i događanja.