Lumini - Trgovački centar

Covid sticker

O nama


Lumini je prvi regionalni trgovački centar nove generacije koji svojim konceptom odlično povezuje kupovinu i zabavu.

Obilje dnevne svjetlosti i zelenila daju osjećaj otvorenog prostora, stvarajući posjetiteljima ugodan ambijent. Samo jedna etaža centra omogućuje lak pristup svim trgovinama, a sam prostor centra je prilagođen osobama s invaliditetom i djeci. Suvremen dizajn, igra boja i prozirnih površina nude uistinu poseban doživljaj i jedinstveno iskustvo kupnje i zabave.

U Lumini centru na 34.000 m2 očekuje Vas mnoštvo noviteta u čitavoj regiji. CineStar, prvo multipleks kino u regiji sa inovativnim 3D konceptom i 6 kino – dvorana, kuglana Medonja Bowling&Pub,jedini centar zabave ovakvog tipa u regiji te Rebuy Stars Automat club & Cabaret. U Lumini centru uvijek se možete zabaviti uz atraktivne programe i zanimljiva događanja. Najmlađi pak na raspolaganju imaju i  Twister čuvaonicu, rođendaonicu i igraonicu – oazu dječje zabave i igre, te vanjsko dječje igralište.

Lumini centar nalazi se u poslovnoj zoni Kneginec, na južnom ulazu u  grad Varaždin. Uistinu je centar nadohvat ruke jer udaljenost od centra grada je samo 7 minuta vožnje automobilom, za čiji parking ne morate brinuti jer Lumini centar ima 1.400 parkirališnih mjesta.

 

 

Trgovački centar Lumini

Pratite nas da biste na vrijeme saznali najnovije popuste i vijesti.