U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
O nama

O nama

Lumini je prvi regionalni trgovački centar nove generacije koji svojim konceptom odlično povezuje kupovinu i zabavu.

Arhitektura s dnevnom svjetlosti i zelenilom daje osjećaj otvorenog prostora, stvarajući posjetiteljima ugodan ambijent. Prostor na samo jednoj etaži omogućuje lako snalaženje i brz pristup svim trgovinama, te je prilagođen osobama s invaliditetom i djeci. Suvremen dizajn, igra boja i transparentnih površina nude uistinu poseban doživljaj i jedinstveno iskustvo kupnje i zabave.

U Lumini centru na više od 34.000 m2 očekuju vas trgovine najpoznatijih svjetskih marki, prvo multipleks kino u regiji sa 6 dvorana i 3D konceptom CineStar, kuglana Medonja Bowling&Pub, jedini zabavni sadržaj ovakvog tipa u regiji te Rebuy Stars Automat club & Cabaret. U Lumini centru uvijek se možete zabaviti uz atraktivne programe i zanimljiva događanja, a najmlađim posjetiteljima na raspolaganju je Twister rođendaonica i igraonica – oaza dječje zabave i igre, te vanjsko dječje igralište. Unutar Centra nalaze se i igračke na kovanice i žetone za zabavu djece, a sa zapadne strane parkirališta ispred Centra nalazi se dobro opremljena automatska autopraonica.

U predahu od shoppinga odmorite se i družite na već dobro poznatim mjestima, Brooklyn i Leggiero kafićima, a uz nabavku hrane i kućnih potrepština u Konzumu, subotom ne propustite Mali plac u Lumini centru.

Centar s 1.400 parkirališnih mjesta nalazi se u poslovnoj zoni Kneginec, na južnom ulazu u grad Varaždin, a udaljenost od centra grada je samo 7 minuta vožnje automobilom. Svim stanovnicima Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije na udaljenosti smo od maksimalno sat vremena vožnje automobilom.

Trgovački centar Lumini d.o.o.
Ulica grada Lipika 15
42204 Donji Kneginec, Turčin

OIB: 90092662934