Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag

Christmas special edition Friday: Što ću si pokloniti za Božić?

Ideje za poklone po izboru naše Ane.

Christmas special edition Friday: Što ću si pokloniti za Božić?

Božiću sam se uvijek veselila, čak i prije nego što sam postala mama, no moram priznati da od kad imam sina na ovaj blagdan i sve što se vrti oko njega gledam skroz drugačije. Želim da od malih nogu uči kako je glavni fokus Božića na obitelji i na druženjima, na ljubavi s kojom smo okruženi, no svjesna sam da veliku riječ imaju i pokloni koji će ga posebno razveseliti. Jer pokloni za Božić su neizbježni, a i osmijeh na licu kojim će nas razoružati na božićno jutro je nešto najljepše što jedan roditelj može dobiti…

Naravno da od kad imamo njega na sebi štedimo i svoje želje stavljamo u drugi plan. Zato sam odlučila ovaj Božić napraviti jednu listu želja, odnosno poklona koje bi sama sebi rado kupila i stavila pod bor, kao i malu listu želja za supruga i naravno našeg sina.

U nastavku moja božićna lista. 😊 Inspirirajte se ovog prosinca mojim prijedlogom i kupite i sebi nešto za Božić.  To ne mora biti neki veliki ni skupi poklon, može biti sitnica koju već dugo želite (no nitko ne sluša vaše želje), ali može biti i nešto veliko i skupo što vam je neugodno tražiti od vama drage osobe.

Meni pod bor

Kaput, C&A, 79,99 € (602,69 kn); 2 para naušnica, Bershka, 7,99 € (60,20 kn); Termos boca, Benetton, 19,78 € (149,04 kn); Prada parfem Müller, 30ml, 86,99 € (655,43 kn); knjiga Charles Dickens Božićna priča, Znanje, 14,90 € (112,26 kn)

Za dragog

Suprugu sam škicnula divan pulover i šiltericu od samta jer znam da će ga nešto od toga jako razveseliti, a na listu sam stavila i parfem te nove kućne papuče jer su one uvijek odličan poklon. Najdraža stvar na listi mi je definitivno knjiga Priče za laku noć, jer naš maleni obožava kad mu tata čita prije spavanja.

Knjiga Priče za laku noć: 50 priča i legendi iz cijeloga svijeta, Znanje, 17,20 € (129,59 kn); Vesta, Benetton, 92,78 € (699,05 kn); šilterica, Sport Vision, 32,99 € (248,56 kn); Papuče, Deichmann, 14,99 € (112,94 kn); parfem David Beckham Bold Instinct, dm,  30 ml, 13,90 € (104,73 kn)

Za našeg mališana

Za kraj, tu je i lista za našeg sinčića. Uvijek kad mu kupujem poklone gledam da su kvalitetni,  da traju godinama i da će otići u druge ruke nakon što njemu dosade ili ih preraste. Pravilo kojeg imamo doma i kojeg se drži cijela šira obitelj je da ne kupujemo plastične igračke, nego uvijek kad možemo biramo one od drva. Zato se na listi našla ova cool drvena staza za koju sam uvjerena da će biti hit. I to je zapravo jedina igračka uz skateboard, dok su drugi artikli nešto što znam da će nam uskoro trebati, a njega će veseliti.

Pleteni pulover, s.Oliver, 25,99 € (195,82 kn); Čizme za kišu, Benetton, 37,03 € (279 kn); Fjallraven ruksak, Sport Vision,  99,99 € (753,37 kn); Sketboard Hervis, 39,99 € (301,30 kn)

Za Lumini Style savjete piše fashion blogerica i sretna mama Ana Bacinger.

Foto: Bershka, C&A, Benetton, Sport Vision, Hervis, Deichmann, Znanje, dm, Müller

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Fiksni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450 kn

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više