Planirajte svoju kupnju na vrijeme i posjetite nas tijekom tjedna. U subotu i nedjelju (22. i 23.6.) naše trgovine ne rade!
Vrati se natrag

Dječja kapsulna kolekcija za posebne prilike

Za sve male fashioniste stigla je nova s.Oliver Junior kolekcija!

Dječja kapsulna kolekcija za posebne prilike

Za sve male fashioniste stigla je nova s.Oliver Junior kolekcija!

Riječ je o vrlo posebnoj kapsulnoj kolekciji pod nazivom Festive Collection – kolekcija za posebne prilike. Ukoliko ste u potrazi za svečanom odjećom za vaše juniore ili želite na vrijeme kupiti njihovu odjeću za razna slavlja koja nas čekaju, nova dječja kolekcija upravo je stigla u s.Oliver trgovinu.

Za djevojčice su dizajneri odabrali pastelne tonove: ružičasta, menta, bež i bijela. Prekrasne haljine od tila nadopunjene su trendi komadima poput modernog kostima s hlačama, elegantnog kombinezona i jakne od umjetne kože. Kolekcija za dječake također je u smirujućim tonovima: bež, plavi i bijeli. Djeca će zasjati poput zvijezda na vašim posebnim danima. Nova s.Oliver Junior kolekcija bogata je raznim stilovima i bojama za svaki ukus i raspoloženje. Osim toga, svi proizvodi izrađeni su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju udobnost i dugotrajnost. Inspirirajte se novom kolekcijom i pronađite odlične stilove za vaše najmlađe!

Kolekciju možete pronaći u s.Oliver trgovini.

Naše ❤️ kuca za vas! 🇭🇷

Uz reprezentaciju za donaciju Društvu osoba s invaliditetom grada Varaždina!

Saznaj više