U nedjelju, 26.5. u Lumini centru možete uživati u filmu, kavi, kuglanju ili dovesti mališane u igraonicu.
Vrati se natrag

Pričesti, krizme & svadbe: Pogledajte darovne i modne preporuke

Od krizmi, pričesti, pa sve do krštenja i svadbi, slobodni vikendi u proljetnim mjesecima brzo se pune, a pred nas izlaze nove dvojbe – što obući i što pokloniti.

Pričesti, krizme & svadbe: Pogledajte darovne i modne preporuke

Najsigurniji poklon bilo da je riječ o malim pričesnicima, već ozbiljnim krizmanicima, ali i nama velikima, jest Lumini poklon bon. Od 20 € ili 40 € poklon bon omogućuje kupnju u više različitih trgovina, ali i dovoljno razmišljanja što će si odabrati. Tako ste se na siguran način riješili dvojbe što pokloniti slavljeniku, a otvorili mu cijeli novi svijet Lumini shopping centra gdje će sigurno pronaći baš pravu stvar.

Uz poklon bon, jedne od sigurnijih opcija što se tiče darivanja su – parfemi i nakit.  

Djeca i mladi se s takvim darovima osjećaju vrlo odraslo, dok će odraslima sjajno popuniti kolekciju za neka njihova buduća slavlja.

Što se pak odjeće tiče, igra na klasiku uvijek pobjeđuje! Cocktail haljine siguran su odabir jer svojom dužinom pristaju i na primanje sakramenata, a opet djeluju dovoljno otmjeno i zabavno za svečanosti.

Kao i provjerena stilska kombinacija za muškarce. Plava košulja i avijator model sunčanih naočala djeluju ekstremno cool i opušteno, a opet dovoljno formalno. Sjajna je to kombinacija za više formalnih prilika, a opet pametno ulaganje u garderobu.


Što se pak tiče mališana, oni imaju pravo na udobnost! Bez obzira jesu li zvijezde događanja ili samo posjetitelji, proljetno odijelo od lakših materijala omogućit će udobnost bez da žrtvuje formalnost.

Tako će i haljinica šireg kroja omogućiti kretanje bez smetnji, ali i jedan nezaboravni okret na plesnom podiju kada se pusti omiljena pjesma.

*Trgovine u Lumini centru zadržavaju pravo promjene cijena. Cijene su informativnog karaktera. Trgovine unutar Lumini centra zadržavaju pravo na promjenu asortimana i ponude, a samim time i vremensku dostupnost artikala. Fotografije ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.